- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathorypeter
tag
válasz Schafranek #50 üzenetére
Szeptemberbe jelent meg,biztos 15 pro-d van?
Amúgy én is baromságnak tartom,mert sokan azt hiszik,hogy 1 év múlva is 100-as akku kapacitásuk lessz
[ Szerkesztve ]
-
Schafranek
tag
-
-igu-
addikt
"Gyorstöltés mindenkinek kell. Nekem ne mondja senki, hogy legalább egyszer ne jött volna jól, ha 30-40 perc alatt meg van 0-ról."
jelen
"...szerintem mindenkinek van olyan, hogy: elfejeltettem töltőre rakni és rohannom kell valahova."
ha nagyon elkapna az erzes, akkor mellecsapnek egy kulso akksit, majd tolt utkozben
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Z-o-t-y
tag
Ez a nekem nem kell gyorstöltés dolog érthető addig, amíg valaki nem használta, és szokott hozzá. Nekem i15 Pro van és nagyon hiányzik a gyorstöltés, ugyanis eddig nem kellett külső powerbank, most megint gndolkozok rajta, mert eddig mikor el kellet indulnom valahová és láttam hogy 28 százalékon vagyok, akkor feldugtam tölteni a kínai csodát (oppo) jöttem mentem felöltöztem, elkészültem, eltelt 10 perc és már 60-80 százalékon volt amivel el lehet indulni bármerre. Na ezt el kellett felejteni. Sajnos azért nem olyan bika az akku hogy kibírjon intenziv használat mellett egy teljes napot, így kell töltei napközben is. Imádom a telefont, de látom a fától az erdőt.
http://instagram.com/_doublez_
-
aktív tag
-
joey04
titán
-
aktív tag
Így van, korábban írtam is, hogy egy kapcsolható megoldás mindenkinek jó lenne.
Nekem sem azért nem fontos, mert iPhone-t használok (ugye, evégett kaptam támadást, degradáló jelzőt a szál korábbi részében), hanem azért nem kell, mert ilyen az életvitelem.
Engem nem zavar, hogy másoknak szükséges a gyors töltési lehetőség, sajnos ugyanez fordítva már nem igaz. Nekik valamiért nem fogadható el, ha nem mindenki egyforma. De ez legyen az ő bajuk…. 😀 -
Cannabis7
senior tag
te meg erre ragadtál rá nagyon, hogy akkor másnak is kell, nincserről szó, akinek nem kell annak nem kell, szögegyszerű tény. Viszont a telefonba kellene a funkció már, részemről ez sem vita kérdése, kár fejtegetni, az okok egyértelműek.
Sőt mi több, az élet is szögegyszerű.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz Schafranek #60 üzenetére
Csak azon nincs IOS többek között. Így mondjuk jobban örülnénk neki, ha az iPhoneba jönne egy ilyen feature.
Ez a "akkor dzsunka telefont kell venni" duma nagyon ostoba. Nyilván nem ez a legfontosabb dolog számomra egy telefonban, mert ha ez lenne, akkor nem iPhone-t használnék, de én örülnék neki, ha lenne iPhone esetén is ilyen lehetőség. -
Schafranek
tag
,,Csak azon nincs IOS többek között. Így mondjuk jobban örülnénk neki, ha az iPhoneba jönne egy ilyen feature."
Megértem, de meguntam az ez irányú felesleges és értelmetlen nyekergést.
Azt gondolom, az a végtelenül ostoba ember és/vagy hozzáállás, amikor nem képes valaki elfogadni, hogy ez jelenleg nincs. Talán lesz, de most nincs.
Arról nem beszélve (ahogy Zsolt72 irta), ha nekik kell a gyorstöltés, akkor mindenki másnak is kell. Na ezt nevezem ostoba és szűk látókörnek.Esetemben is vannak a szifonnak hiányosságai, melyeket szóvá tettem (az egyiket ebben a topicban), de nem forszíroztam a kelleténél tovább.
[ Szerkesztve ]
Otium est pulvinar diaboli.
-
xhege
veterán
válasz Schafranek #62 üzenetére
Persze értem, és én sem szoktam lovagolni ilyesmin. Felnőtt emberként pro és kontra érvek, illetve gyakorlati próbák alapján el tudom dönteni, hogy számomra az iPhone a piacon elérhető legjobb megoldás jelenleg. Nyilván lehetne ezen még javítani (sok helyen), de ismerjük a cég gyakorlatát, ezzel kell együttélni.
-
janeszgol
félisten
"Arról nem beszélve (ahogy Zsolt72 irta), ha nekik kell a gyorstöltés, akkor mindenki másnak is kell. Na ezt nevezem ostoba és szűk látókörnek."
Nem. Legyen benne értelmes gyorstöltés, mert csúcs készülékekről beszélünk, és akinek nem kell, annak legyen lehetősége kikapcsolni. Őszinte leszek én a Samsungokon mindig kikapcsolom, mivel lehet, illetve az a gyorstöltésnek nevezett sz.r inkább csak melegíti a telefont, mint gyorsabban töltené. Xiaomin nem lehet kikapcsolni ,de nem is tenném, mivel már a 11T-ben is 67W volt.
-
Ádám16
addikt
válasz BusinessGuy #41 üzenetére
[link] Ez a srác szerintem az egyik top tesztelő.
Itt pont a 24 Ultra kúpol meg mindent.Egyébként a 13 minim mellett megértem az üzemidőparát (estére garantáltan KO), de egy 16P szerintem lazán kell tudjon 1 napot aktívabb használat mellett is.
-
Z-o-t-y
tag
"Azt gondolom, az a végtelenül ostoba ember és/vagy hozzáállás, amikor nem képes valaki elfogadni, hogy ez jelenleg nincs."
Na ma még nem ostobáztak le, én el tudom fogadni, különben nem is vetem volna meg, ugyanakkor ebben a kategóriában szerintem ciki, hogy nincs, és nekem hiányzik. Szerintem a 60 Hz is ciki 400e t-ért, de biztos arra is írnák, hogy nekik nem kell több, szóval ez parttalan beszélgetés.
http://instagram.com/_doublez_
-
Schafranek
tag
,,...el tudom fogadni, különben nem is vetem volna meg, ugyanakkor ebben a kategóriában szerintem ciki, hogy nincs, és nekem hiányzik."
Veled is egyetértek, illetve maximálisan megértelek, vm. a 60 Hz-el kapcsolatban is egy véleményen vagyunk.
Nekem a gyors töltéssel kapcsolatos csörtét illetően más gondom volt...Otium est pulvinar diaboli.
-
GoldhandRent
őstag
válasz Schafranek #18 üzenetére
keson irok mar ( ) , de kinek nincs ideje ejszaka 3 orat tolteni 5 wattal? ezek a telefonok mar rohogve kibirnak 1 napot (normal+ hasznalattal).
Ha elfelejti az ember az ciki, de egy kis csepptoltes is sokat segit. Ha rendszeres az ejszakai toltes, akkor masnal reggelre kb 20-40% korul van. Reggeli vagy utkozbeni toltessel siman kibirja azt a napot is.-
-
p2pp
őstag
válasz GoldhandRent #69 üzenetére
Huawei CP61 27W Vez nélküli töltőpaddal töltöm.
Nemtom mennyivel megy, de viszonylag gyorsan feltölti.
Nem melegíti fel nagyon a telót, mert 3x nagyobb és
ventilátoros a töltőpad.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
BusinessGuy
őstag
Samsung szponzorált tesztelő akinél ott bukik el a dolog hogy a tesztek javában az s24 ultra paraszthajszállal volt jobb a 15 pro maxnál közben a 15 pro maxnál a 16 pro max jelentősen jobb. Irják is alatta hogy a samsung beállitásokat se mutogatta de azt kb fhd-re butitva tudja hozni ami a videóban van.... A kamera tesztjei is tréfásak, a samsung még a 14 pro maxot sem érte be kamerában nála meg szinte holtverseny....
Közben az összes többi tesztben amiket mások csináltak egyöntetüen a 16pm nyert jelentősen... -
klaya86
senior tag
válasz GoldhandRent #69 üzenetére
Az esetleg megfordult a fejedben, hogy nem mindenki éjszaka tölti? 2-3 műszakos meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest