- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
-
sz332
csendes tag
-
xgbcx
tag
válasz
onlineair #13 üzenetére
Gépen belül nem találtam meg, csak a szerviz miatt tudtam meg a tényleges termékazonosítómat. A fixit csak szervizzel foglalkozik, asszisztensi funkciókat nem fognak ellátni szerintem. Az előbb megnéztem és tényleg ide dob át a hivatalos honlap, ezek szerint az "assistence" csak gyors szerviz.
Amikor problémám volt, én 3Gvel regisztráltam, a szervizesek átjavították Kiano Intelect 8 MS 3G + GPS -re. Ezek szerint van benne GPS is...Az xboxos kód csak a 3000 huf, a könyves+újságlapon külön kellene, hogy kód legyen. Ha üresek a rubrikák, akkor érdemes lenne szólni a boltnak, ahol vetted, hogy rossz papírt adtak.
-
xgbcx
tag
válasz
onlineair #10 üzenetére
1. Ha jól emlékszem a jótállási lapon van tollal ráírva a gyártási szám, amit a szervíz honlapján regisztrálhatsz a bolti adatokkal (számlaszám, bolt neve, címe, vásárlás dátuma), nekem ezután a rendszerbe kerülve kiadta a termékkódot is szervíz. Telepítési problémám volt és újrahúzták a tabot az eredeti windows 8.1-es rendszerrel...
3. Az ~3000 forintnyi windows store kód az xbosos kártyán van rajta, amit értelemszerűen a windows storeban lehet aktiválni. A magazinos/könyves kódok pedig a hozzátartozó helyen a szóróanyagon.
4. Igen, sajnos az csak egy dísz.
5. Jó kérdés, az enyém is ilyen, szerintem a kijelző technológiájának van ehhez köze, de nem vagyok tisztában a képernyő technológiájával, így nem akarok hülyeségeket írni róla. -
rupyb563
tag
Szia.
Véletlenül nem tudod - nem találtam pontos adatokat - van-e benne gps ?
Esetleg valakinek - valós windows 10 telepítési információi vannak ? Nem általános - usb ... - lehet én vagyok kevés ehhez, de szeretnék részletes leírást, hogy pontról-pontra mit csináljak, mint kezdő
Valós felhasználói élményt tudnátok még megosztani velem-velünk ?
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest