- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz332
csendes tag
Rendszer -> Névjegy
Nekem 10 érintési pontos érintéses bevitel támogatása van.
Rendszerinformáció->Mutatóeszköz üres
driverquery /FO list
Itt megtalálja a SileadTouch-ot:
SileadTouch
KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device
Kernel
2014. 11. 24. 8:05:11Próbáltad esetleg a képernyőt kalibrálni?
Start-> beirod hogy calibrate -> és kiadja, hogy A képernyő kalibrálása tollal végzett vagy érintéses bevitelhez. Ezt kellene végignyomogatni...
-
sz332
csendes tag
Szia,
touchsetting.gt file nincs sehol a gépemen, viszont egy másik leírásban azt olvastam, hogy
a SileadTouch.sys file-t be kell másolni a windows/system32/drivers alá.Aztán írtak egy olyat, hogy "touch drivereknél szokott olyan lenni, hogy van egy .fw kiterjesztésű file amit a driver telepítés nem rak a helyére. Ezt kézzel be kell másolni a windows\system32\drivers mappába, és utána telepíteni a drivert, úgy nekem is jó lett. Bele szokták egyébként írni readme-be is."
Próbáltam keresni a gépen, de nem találtam fw kiterjesztésű file-t, és mivel nekem megy a touch screen, felteszem nem kell.
Próbáld ki, azt meglássuk, mit mond a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest