Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IrgumBurgund
csendes tag
Ultragáz.
2 telefont rendeltem a weboldalukon. Aznap felhívtak. Tájékoztattak, hogy az, amit rendeltem távol keleti lokáció (nincs magyar nyelv, B20 hiánya stb...). Viszont ha global verzió kell nekem, azt természetesen 10 ezer Ft-tal többért tudnak adni. Mondtam, hogy ne is folytassa. Állítólag valahol a honlapjukon ezt megemlítik. A telefonnál és a rendelésen nem szerepel ez az infó.
Szerintem tisztességtelen ez a fajta üzletpolitika, hogy így kerüljenek versenyelőnybe a társakkal szemben, akik a magyar (EU, Global) verziót árulják. Egy biztos. SOHA nem veszek tőlük semmit és nem ajánlom senkinek őket. Tudom apró lépés, de talán előbb-utóbb sikerül ezt a fajta szellemiséget kiűzni a kereskedelemből és ezzel is támogatni a tisztességes kereskedőket. -
mzsolty
tag
Sziasztok. Én tőlük tervezek venni egy LG G3 32 GB tárhellyel, 3 GB rammal ellátott telót kizárólag személyes átvétellel. Teház kibontatnám és csak akkor venném meg ha minden olyan aminek lennie kell. A kérdésem pedig ehhez kapcsólódóan az lenne, hogy ha kérem akkor vásárlás előtt nekem kibontják-e, valamint milyen garanciával adják ezt a telefont? A másik bolt a Media Markt lenne, ott viszont csak 2 gb rammal ellátott verziós keszülek van, es az is drágább mint az xxl gsm-nél a 3 gb-s. Ti melyiket vennétek: Media Markt: 139.000. xxl gsm: 124.000 Ft-tól indul.
-
petkow
tag
Engem pl. igencsak átvertek. Megbízhatatlan, szélhámos cégnek tartom. Vettem Lumia 820-at a webshopon, erre közölték, hogy az nincsen csak dobozosba töltővel ami drágább. Mondom ok, legyen, most sürgős a telefon, illetve a töltő is jól jön hozzá. Erre leszállították angol dugaljas töltővel, ráadásul maga a készülék Yemen-i (arab) változat.
-
bul07
nagyúr
-
bruti01
őstag
elfogadható bár a beszámitással redszeresen elgurul velük a gyógyszer! viszont a töllük kapott telo rendben van
-
s8109csa
tag
-
OTee
aktív tag
''3. Áfás számla - Áfa tartalom
Az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján az XXL GSM Bt. jogosult a különbözeti adózás szerinti adózni. Ez azt jelenti, hogy az áruházban megjelenített bruttó árak 0%-os Áfa tartalommal rendelkeznek és bruttó fizetésre vonatkoznak. A vásárlásról természetesen számlát állítunk ki, de ebből Áfa-t visszaigényelni nem lehet, mivel a fizetendő ár 0%-os áfát tartalmaz. Külön igény esetén lehetőséget van 25%-os Áfa-s számla kiállítására is de ez természetesen azt jelenti, hogy a telefon ára 25%-al növekedni fog.''
Idézet a cég honlapjáról
Így jó?
A cég nem ÁFA-s, így szlt a bruttóról keapsz, amit kifizretsz.
Ez akkor gáz, ha cégesen vennéd, de csak azért, mert nem tudod visszaigényelni, ellenben az értékét teljes összegben írhatod le költségként
Csá -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Gyorsan egy-két dolog:
1. Az XXL GSM a partnerünk, ez vagy jelent valamit, vagy sem. Reméljük, hogy igen.
2. Éppen ezért ez a fórum nem biztos, hogy a megfelelő arra, hogy véleményezzük a céget.
3. Van nekik saját weboldaluk, [link] itt van fórum, ahol minden kérdésre felelnek.
Ha valaki véletlenül itt óhajt vásárolni, akkor megtisztelne minket, ha megemlítené, hogy a Mobilarénáról jutott az üzlethez, köszönjük -
A 0%-os ÁFA-dolgot én sem értem, de erre volt már v.hol egy topik, ott sokféle teória született rá, miképp' lehet így eladni. Erről olvashatsz a honlapjukon is.
Nem minden készüléket adnak saját garanciával, sőt!. Nyilvánvaló, a két éves, az gyártói gari. Csak ezt vásárlás előtt jó tisztázni. -
róland
veterán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Milyen 0%-os ÁFA? ÉS mi van a garanciával?
Azért kérdeztem, mert nagyon jó áron láttam náluk készüléket, és arra azt írta, hogy 2 év gyártói garanciát ad. -
Gondolom, ha Bogék ''üzletelnek'' velük, nem lehetnek rossz cég. Ami nekem személy szerint nem tetszik a boltban (de ez igaz nagyon sok másikra is), az a 0%-os ÁFA-dolog, meg az, h. a készülékek sok esetben nem gyári garanciával adják, ami azért levon a készülék értékéből...
-
róland
veterán
UP!
-
róland
veterán
A kérdésem az lenne, hogy milyen cég ez az XXLGSM? Annyit tudok, hogy a Mobilarena-nak ők szoktak telefonokat adni tesztelésre, de érdekelne, hogy mi a vásárlók véleménye a cégről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest