- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
termosztator
csendes tag
Nem tudom, hogy észrevetted-e öreg, de én nem mesének szántám! Áttól, hogy neked nincs ilyen problémád még nem kellene a másikat kiröhögni! Kapis? (hmm, asszem sikerült elég finoman fogalmaznom)
A többieknek köszönöm a segítőkészséget mégha nem is pont olyant tudtak mondani amit reméltem! -
termosztator
csendes tag
Segítsen valaki! Help! :V
A következő a problémám: 512/128 ADSL-em van és DC++ -ozni szeretnék (csinálom is)! De, erre a sávszélességre sajna 2-en vagyunk mert netmegosztással megy a gép a helyi hálón! (nem router hanem 2 hálókártya az én gépemben)! A haver is DC-zik ugyanúgy sajnos! Ezért a letöltési sebességet netlimiterrel felezzük hogy egyenlően tudjunk tölteni és ne nyomjuk el egymást(fejenként 32 k-ra limitáljuk magunknak a letöltést)! Sajna mindkettőnknek eddig csalni kellett (slotzárás) mert ha limites DC-t használnánk is akkor is mivel fejenként 8k az upload limit az összesen már 16k tehát foglalt lenne a full feltöltésünk! Próbáltam úgy a saját gépemen a cfosspeed progit hogy közben a letöltésem 32k-ra volt netlimiterrel korlátozva de kb átlag 20k-ra ugyanúgy visszaesett így is! Most azért nem tudjuk használni a régi csalós DC-t mert az már régi az újjakhoz meg tudtommal nincs ilyen csaló rész! Nem bunkóságból csaltunk hanem mert nem ér meg havi 15000Ft-ot az hogy 1 hónapban leszednénk vagy 10 CD-t ketten együtt, mert ennyi a net+telefon alapdíj!
Tehát arra kérek valami megoldási ötletet, hogy mindketten tudjunk a haverral tölteni (fejenként közel 32-vel) és ne csapjanak ki és be tudjunk menni mondjuk a kolira és a mátrixra is (külföld nem igazán érdekel) Én hagyok tölteni szivesen másokat ha az nekem nem jelent hátrányt!
Légyszi akinek van ötlete az próbáljon segíteni! Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest