Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• termosztator

csendes tag

válasz F-ECT$ #867 üzenetére

Nem tudom, hogy észrevetted-e öreg, de én nem mesének szántám! Áttól, hogy neked nincs ilyen problémád még nem kellene a másikat kiröhögni! Kapis? (hmm, asszem sikerült elég finoman fogalmaznom)

A többieknek köszönöm a segítőkészséget mégha nem is pont olyant tudtak mondani amit reméltem!

• termosztator

csendes tag

Segítsen valaki! Help! :V

A következő a problémám: 512/128 ADSL-em van és DC++ -ozni szeretnék (csinálom is)! De, erre a sávszélességre sajna 2-en vagyunk mert netmegosztással megy a gép a helyi hálón! (nem router hanem 2 hálókártya az én gépemben)! A haver is DC-zik ugyanúgy sajnos! Ezért a letöltési sebességet netlimiterrel felezzük hogy egyenlően tudjunk tölteni és ne nyomjuk el egymást(fejenként 32 k-ra limitáljuk magunknak a letöltést)! Sajna mindkettőnknek eddig csalni kellett (slotzárás) mert ha limites DC-t használnánk is akkor is mivel fejenként 8k az upload limit az összesen már 16k tehát foglalt lenne a full feltöltésünk! Próbáltam úgy a saját gépemen a cfosspeed progit hogy közben a letöltésem 32k-ra volt netlimiterrel korlátozva de kb átlag 20k-ra ugyanúgy visszaesett így is! Most azért nem tudjuk használni a régi csalós DC-t mert az már régi az újjakhoz meg tudtommal nincs ilyen csaló rész! Nem bunkóságból csaltunk hanem mert nem ér meg havi 15000Ft-ot az hogy 1 hónapban leszednénk vagy 10 CD-t ketten együtt, mert ennyi a net+telefon alapdíj!

Tehát arra kérek valami megoldási ötletet, hogy mindketten tudjunk a haverral tölteni (fejenként közel 32-vel) és ne csapjanak ki és be tudjunk menni mondjuk a kolira és a mátrixra is (külföld nem igazán érdekel) Én hagyok tölteni szivesen másokat ha az nekem nem jelent hátrányt!

Légyszi akinek van ötlete az próbáljon segíteni! Thx! :O

Új hozzászólás Aktív témák