- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Azért nehéz kérdés ez, mert sok játék van amivel sokat játszottunk és többet ér a szemünkben, mint a legtöbb végigvitt egyéb játék. Nálam is vannak olyan játékok, amibe annyi időt öltem, mint másik 6 végigjátszott játékba.
F-19 Steath Fighternek nincs is igazából vége, random küldetések egymás után, mégis éveket repkedtem vele. Vagy a Rome: TW-nek sose nyertem meg a nagy kampányát, de abba is lehet vagy 100-150 óra játékidő. Ugyanígy nem vittem végig az Silent Hunter 3 kampányát, mert már 43-44-ben nem bírtam a túlerővel. Vagy a TF2-nek sincs olyan, hogy "vége", multi játék az egész. De a játékok 90%-át a listámon végigvittem, aminek rendesen volt "ending"-je. -
föccer
nagyúr
Nekem meg vagy 8 év termése
Szeretni szeretnék, csak nem nagyon van rá időm. És egyébként is nagyon kevés az a játék, ami annyira tetszik és leköt, hogy napokat/heteket játsszam vele. Több olyan játékkal is játszom/játszottam, amit nem igazán lehet végig vinni. Tycoon transport delux pl. Nincs egy meghatározott számú pálya, ahol végig kell menni, hanem van egy térkép, ahol kb addig építkezel, amíg akarsz. Ilyen pl a mostani egyk kedvenc a MineCraft. Ezt sem lehet beleírni a "végig játszottam" listába. Vagy ott a StarCraft II. Végig játszottam a kampányt, azóta a multi részét tolom. Játszom, de mégsem gyarapodik a végig játszott játékok listája
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest