Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Kétszemélyes takarót én legutóbb a CORA-ban vettem, de az 2 éve volt :) Mi is hasonló ötletből kiindulva határoztuk el. Az eredmény? :) Hiába 200cm széles, éjszaka lerántottuk egymásról :) Az, aki a forgolódósabb, egyszerűen beletekeredik és ''felcsévéli'' a cuccot a másik elől :D
Nem tudom, mi is együtt alszunk el, de azért azok a romantikus egymás karjában ébredések csak a hollywoodi filmekben vannak... Inkább reggel visszabújok hozzá ébresztgetni... -
simonzé
addikt
Szerintem lakástextil boltokban tudnak neked segíteni. Asszony varrt nekünk egy olyan anyagból ilyet, amit ott vett. Asszem bélésanyagnak hívják, és nem is túl drága. Egy varrónő meg olyan anyagból csinálja meg neked pár ropiért, amilyenből kéred.
-
j.bravo
addikt
Up!
Egyéb ötletek...? -
Pötyi
őstag
Épp tegnap láttam ilyet, amikor végigmentem a Nyugati aluljáró hosszú szakaszán. Pont így hirdetik, hogy kétszemélyes takaró. Kb. pont félúton, de valószínüleg észre fogod venni, ugyanis cégérnek kitettek egy ilyen kis kétszemélyes takarót a falra...
-
j.bravo
addikt
Üdv néktek!
Ha már ruházati boltokat is tudunk jókat, akkor ugye tudtok olyan boltot is ajánlani, ahol kétszemélyes, franciaágyat egyben lefedő takarót - akár paplant, akár csak sima plédet - lehet vásárolni? Hozzávaló huzat se árt. És az sem, ha a takaró (ha pléd/pokróc, akkor abból kettő) kijön egy még négyszámjegyű összegből. :)
Kedvesemnek (és persze magamnak) szánom karácsonyra, mert amíg nem alszunk, tökéletes az egyik default méretű alatt összebújni, de mivel mindketten elég mocorgósak vagyunk álmunkban, olyankor az már kevés... de két külön takaró mégse lenne olyan jó.
Szóóóval; egy sima paplan is vagy 130-140 centi széles, bár a szimpla ágy csak 90-100, úgyhogy amit keresek, az legalább 200cm széles kéne hogy legyen.
Tudtok ilyesmit?
Hadd hízzon a topik, gyűljenek a javaslatok, ötletek! :D
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest