Hirdetés

Aktív témák

• guess.who

senior tag

Bdav: ''Viggo tudom hogy nem olvasta, ennek ellenére szvsz tökéletes Aragorn''
    Ennek azért több oldala van... Egyrészt az, hogy a könyvben egy kifejezetten öregecske szereplő Aragorn -ehhez képest egy ifjú sármőr lett a filmben. :) Bár ez szerintem Arwen miatt van, meg aztán nem imádhatja minden nőnemű néző Legolast. :) De igazad van, tényleg eléggé eltalált karakter ettől eltekintve.

Don Vittorio: ''nem lesz benne Bombadilló Toma (vidámság barátja) az első részben''
    Ez mondjuk tényleg nem világos, hogy miért maradt ki teljesen az a rész, szerintem nem lett volna (a többihez képest) túl nagy költsége megcsinálni egy erdei házikót... Ott még különösebb effektek sem kellettek volna, ha jól rémlik.

Khalox: ''szerencsétlen Szilszakál olyan, mint egy csúzos szenilis vénember. Egy majd' mindenkinél idősebb lénytől az ember fia több IQ-t várna.''
    Tudod, mi a fura? A könyv alapján én eleinte inkább egyfajta zöld kabátos embernek képzeltem, aki csak egy kicsivel nagyobb a normál embermérettől... Szóval ott is úgy van, mintha úm. ''menet közben'' nőne meg hatalmasra, s alakulna át óriásfa-szerű teremtménnyé...

Aktív témák