- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
LosBlancosRM #77 üzenetére
Tévedsz.
Viszont előbb nézz körbe, ha már kötekedés, biztos én szóltam be legutóbb is embereknek , random... Nem én csinálok kamu profilokat, hogy arról osszam az igét...
Bocs... Ide nem linkelem. Nem tudom mikor jön el az, hogy rájössz, nem a Facebookon vagy...
Off vége.
-
válasz
LosBlancosRM #74 üzenetére
Nem akarok. Nem az én terepem, meghagyom a FB profilodnak. Itt is , ott is ugyanez.
Ha kinyílik a szemed, rájössz.
Egyszer meg ez úgy is véget fog érni. -
válasz
LosBlancosRM #61 üzenetére
Ilyen, mikor az olvasói ölik meg a "bulit" - Háttérinfók nélkül ítélkezve ...
Durva, hogy itt tartunk .... Mármint "user" oldalról ..
Inkább kivárok egy rendes cikket, ez a rohanó világ, amit diktálnak az emberek, hogy mindent azonnal ..Szörnyű. Ingyen mindent, azonnal ... Azért szerencsére egy erősebb halmaz nem így gondolkozik.
Más meg elolvassa a külföldi oldalakon, de ez a hiszti felesleges.
Ja és ugyanazt a technikai tábla szintű szöveghalmazt fogod olvasni mindenhol ...
-
"The Xiaomi 14 Pro camera system includes a 50MP Light Hunter 900 main sensor, a Samsung S5KJN1 ultra-wide-angle lens, and a Samsung S5KJN1 telephoto lens with impressive capabilities. The front camera is a 32MP OmniVision OV32B."
Akkor a front kameránál miért nevezik meg az OmniVision-t, nincs benne ráció így akkor.
-
-
válasz
LosBlancosRM #35 üzenetére
Nagy lemaradás nincs, az itt szereplő sejtelmes fotó is abból az anyagból van.
Nem kell rohanni sehova. A linkelt fotók elég gyatrák, még ha az is lesz a valódi.
De a mai szivárogtatós világban 1-2 napon nem múlik a dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest