- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Hát, hogy pont oldalasuk van-e épp, de felhívod és kiderül:
MészárSteak Hentes és Más
Rendelésfelvétel, termékinformáció a +36 20 571 5758-as telefonszámon, illetve személyesen.
Apor Vilmos tér 11-12, Hegyvidék Bevásárlóközpont Budapest
Szerintem meg tudod beszélni velük az oldalas dolgot. Ja megjegyzem nem a Tesco-s árszínvonal!!! Nyitva 08-20-ig, Szombaton 19-igIlletve most hallottam egy másik boltról, de csak annyit hogy szép dolgaik vannak, és hogy nem olcsó. Matusz-Vad Zrt. Budapest, Kőér u. 3/a, 1103. Telefonszám: (06 96) 510 330. Érdekes ez a 96-os körzet, gondolom azért mert az anyacég az Győri. Ez Pesten a Kőér utca - Basa utca sarok, ahol régen a Barnevál hűtőháza volt.
-
jim bcs
nagyúr
Ebből könnyen lehet smokert csinálni és akkor nem lehetetlen az elképzelés.
Összefoglaló -> Szmoker házilag menüpont alatti link, karácsonyig magad is megépíted, az alap megvan. Lenne grilled és smokered egyben, azt a verziót használod amelyikre szükség van, ha grillezni akarsz grillezel, ha bbq akkor meg bbq.
-
Essejó
Topikgazda
Először is, milyen grillsütőd van?
Aztán az angolul nem tudóknak egy magyar nyelvű leírás a Nyárspolgár BBQ-tól. -
lemmy71
Topikgazda
Szia!
Én már sütöttem egyszer nyílt faszénsütőn oldalast, ízre nem is volt rossz de nagyon kiszáradt, bár lehet nagyon száraz volt már maga az oldalas magyarul zsírmentesÉn igazán faszénen a jó zsíros csontos tarja szeleteket szeretem, bár ha nagyon vékonyra szeled az is képes kiszáradni. Szerintem tárcsán tömény zsírban jobban járnál az oldalassal és akkor közben süthetsz vele szinte egyszerre szalonnát és krumplit is. [Ez] tarja nem oldalas, de ugyan így akár az oldalast is sütheted és persze amikor jó félig megsült az oldalas mehet rá a karikára vágott krumpli hagymakarikákkal és az egészet letakarod szalonnával. Ezzel a módszerrel tepsiben is sokszor sütöttem, bár ott mindent egyszerre pakoltam a jól kizsírozott tepsibe (egy réteg hús arra rá a félceti vastagságúra vágott krumpli amit a hús olajos pác levében átforgattam, utána a vastag hagymakarikák és végül lefedtem az egészet bacon szalonnával, a megmaradt páclét a tetejére locsoltam majd az egészet alufolival alaposan lefedtem, 50 percig 230 fokon sütöttem majd még tíz percig fólia nélkül sütöttem).
Ez pedig borsos fokhagymás rövid karaj, két szeltet klopfolt húst borssal fokhagymával bedörzsölök plusz só, (de mehet rá valamilyen hús pác is ki hogy szereti) a húsra citromlevet facsarunk és a két hús közé kemény trappista szeletet teszünk, majd az egészet disznó hashártyába csomagolom és hústűvel átszúrom. Egy délvidéki szabadkai barátom ajánlotta ezt a receptet anno, de lehet többféle sajtot is tenni vagy akár gombát a belsejébe.
Elnézést ha egy kicsit elkanyarodtam az oldalastól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest