Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
tudom neked javasolni pilóta fóliás ragacsozós módszerét mert ha ezt belevágod fúróval dekopírral szépen hogy visszaadja a formát körbenyalom a talpad az biztos
Bővebben: link
ittisvan
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Sztem ez házfüggő, de sztem ezeket a festékeket beleégetik vagy mi, mer nekem semmit nem pattogzott le és egy sima házam van moddolva..
Dekopírrel meg aránylag könnyű dolgozni, de mint mondtam qurva hangos lesz..
amugy milyen formát akarsz?? mert akkor meg tudom mondani megoldható-e sufniban hagyományos eszközökkel
Dekopír amúgy nem azonos a Flexxel, nem koronggal dolgozik, egy függőlegesen mozgó acélpenge van benne és simán átviszi a házat, el se kopik..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
én PL Ipari fúrót használtam mer pontosabb a lukak fúrásához, igaz nehezebb is 50kg-mal
az egyéb ívekhez és formékhoz sztem jó a Dekopír fűrész, picit hangos lesz de szépen lehet vele dolgozni..
egyéb nem nagyon kell, csak reszelő a végén, és Sufni tuning voila
sok sikert..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest