Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Heng®
tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
még nincsen hozzá cpu-m így nem tudtam még kiprobálni.
-
Krix
őstag
Feladtam a procit.
-
Heng®
tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
ok nekem 1kor lenne jó a móriczon.
-
Scae [Edgar]
tag
hali!
10.45 előtt, vagy 12.30 után érek rá.
Tali előtt legalább 1 órával szólj. 11 és 12.30 között csak sms.
-
Heng®
tag
Mostmár teljeen tiszta a napi programom. 11:45kör a meki előtt ok?
-
Heng®
tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
Holnap 11.30 és 1 között a Mcdönci előt jó lehet neked? Este pontosítok az időn de még nem tudom a holnapi programomat.
-
Heng®
tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
Ok tudunk találkozni valahol a 11kerületben? Nekem este 8után jó ma a hét többi napján pedig délelőtt.
-
Scae [Edgar]
tag
újra itt
Nem ugyanaz a lap. A cimke kicsit arréb van ragasztva és a pár kondi is másképp van tájolva. Itt említeném meg hogy az ÖSSZES nagyobb kondi (13db) Nichicon. Szal ez nem fog kidurranni/kiszáradni. 
-
Scae [Edgar]
tag
viszont ennek nincs kibontva se a satakábele se az audiokivetetése szóval mégse értem.
-
Scae [Edgar]
tag
téves.
a lap 1:1-ben a cikkben szereplő lap. Pont az a lap. Egyezik az összes sériaszám a délihídon, az io chipen, a lankarin. És vigyoritől van hwsw-ről. Igazi ritkaság.
Lehet flesstől vette akkor. Viszont maross is árult ilyeneket. -
Scae [Edgar]
tag
minden kutyafüle megvan hozzá. Akár ajándékba is adhatod. Gari nincs rá, hwsw-n cseréltem még régebben mert kellett prescottokat tesztelni. Egyébként eredetileg maross-é volt. De 1 hét garit tudok adni saját szakállamra plusz működés közben is megnézhetjük mielőtt fizetsz, akár nálam is, csak akkor hozz procit

-
Scae [Edgar]
tag
ittvagyok. Linkelni nem tudok mert nincs másol-beillesztésem perpill.
De egyszerű: beírod a prohardver keresőjébe a főoldalon hogy xfx. Keresés a cikkek között. -
bobsurf
őstag
intel 865GBF hátlap kábel, cd van 1hét gar 12k
-
Heng®
tag
válasz
.:Vision:.
üzenetére
Lap nem kell. Proci meg már va 26kért.
-
Heng®
tag
válasz
Scae [Edgar]
üzenetére
Linkelni tudnád a tesztet 99% hogy érdekel! Doboza tartozékai megvannak? Gari?
-
Scae [Edgar]
tag
fullextrás xfx 865pe-alx összes tartozékával 10k. Volt itt a ph-n teszt is róla.
-
Heng®
tag
A laphoz hátlap kell előnyben asus p4p800 és abit is7! A proci lehet nw vagy prescott is.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem ugyanaz a lap. A cimke kicsit arréb van ragasztva és a pár kondi is másképp van tájolva. Itt említeném meg hogy az ÖSSZES nagyobb kondi (13db) Nichicon. Szal ez nem fog kidurranni/kiszáradni. 
a lap 1:1-ben a cikkben szereplő lap. Pont az a lap. Egyezik az összes sériaszám a délihídon, az io chipen, a lankarin. És vigyoritől van hwsw-ről. Igazi ritkaság.
Holnap válaszolok..