Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz benfolds #152120 üzenetére

Szerintem olyan mint a lefty. Kitalálták,elkészítették,használni lehet és névjegyükké vált,így kitartanak mellette.Szerintem esetenként,lásd a időfutam nyergeket,jó lehet,ugyanakkor terepen pl. meredek mászásnál nekem szükségem van az orr részre,ki szoktam oda kúszni mikor nehéz tekerni,továbbá ereszkedésnél is szeretem ha érzem,beszoríthatom térd fölötti combjaim közé a nyereg azon részét.

TayRol...én a TRK-t próbáltam,ára és számomra megfelelő szélessége miatt,de túl volt párnázva,nem vízszintesen volt kényelmes,hanem enyhén hátra billentve és persze nekem hiányzott az orra.Még az nem tetszett,hogy terepen,ahol gyakran ki kell állni,nem sikerült soha egyből visszaülni,minden kiállás utáni visszaülést hosszú fészkelődés követett. :F

(#152124) trialboj...18 km alatt 700 m terepen az kurv@ sok,az meg,hogy valahol már többször jártál hihetetlen előnyt jelent,így nem csoda,hogy bátrabban mennek.(Itt Fóton 50-edszerre ugyanott ereszkedve én is már biztos gyakorlottnak néznék ki kívülről) Azon viszont csodálkozok,hogy a hátsót főzted el,lefele sokkal többet kap az első. :F

(#152130) 6030D...+jjeahh...menj gyorsabban...vagy tedd meg 40 km alatt az 1500-at (18/700) mint trialboj. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák