- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coco2
őstag
válasz
cstomee #7512 üzenetére
A kurzoron és a jobb oldali támlában ennyit találtam az alapértelmezésekről:
Color #000000
Font 16px "Times New Roman"
element.style { }
html[Attributes Style] { -webkit-locale: "en"; }
html { display: block; }A "normalizálás" bal oldalra zárt, nem középre rakott.
@Taci: A margin nem segített.
-
coco2
őstag
válasz
cstomee #7463 üzenetére
Relative container pipa, direkt azért volt ott a #div_pic_bckgrnd.
Magát a div mozgatást komolyan azért nem csinálta meg, mert nem adtam meg neki a
top:0;
ésleft:0;
-tÉn kezdő amatőr azt hittem vannak beépített default értékek, mint például nullás minden, és hogy számíthatok arra
A segítséget köszönöm
-
coco2
őstag
válasz
cstomee #7433 üzenetére
Hover:
A hover-t köszönöm. Mostanra megcsináltam js-el, de vissza írom, mert így sokkal elegánsabb
Swipe:
A swipe-ot illetően a touch útban van nekem. Ha képet tapicskol a user, arra másik funkció kell. Gombok lesznek a kép alatt, és az egyiket arra szánom, hogy lecserélje a képet. Simán csak át is pattinthatnám, de az gyenge user experience. A mobil telefon felhasználók például hozzá vannak szokva az animációkhoz. Azért gondoltam valami css vagy akármi triggerrel látványosabban cserélni le egy képet. De azon túl nem szántam neki funkciót. Csicsa. A mezei kicserélés helyettesítése. Lehet inkább a js topicba kellene ezzel átmennem, mert itt kicsit off lehet.
Más.
Mobil web layout:
Mobil képernyőn mennyi szöveg fér el ízlésesen egy landing page-en? A keskeny képernyő méreteihez nem vagyok hozzá szokva. Lenne egy hasonló layout, mint a linkelt képen. A lap alján csak a sötét emblémák lennének ott. Külön mezőkbe szedve egy pici kép és 3-4 szavas szöveg (nem túl hosszú szöveg tipikusan 2 sorban). A linkelt képen 4 mező van. Azon gondolkodom, hogy elfér-e a 4 egy mobil képernyőn is, vagy oda inkább csak 3 passzol ízlésesen? A felhasználókat ofc nem kérhetem meg rá, hogy döntsék hanyatt a mobiljukat. Álló helyzetben lesz a képernyő.
-
-
válasz
cstomee #7395 üzenetére
Sajnos ez sem jó megoldás. Tovább vittem a példádat és két probléma is adódott:
- A minimum érték a tetején van, nekem pedig alul kellene, hogy legyen. Ha 90 helyett pedig 270-et vagy -90-et forgatok, akkor elrontja az egészet.
- Nekem elég sok darab kellene, egymás mellett, szorosan. Itt viszont ezt nem engedi kivitelezni.A végcél az lenne, hogy 10 darab van szorosan egymás mellett, résmentesen. Darabja 10% szélességgel. Vertikális elrendezésben és alsó 0 ponttal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest