- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítólag lesz, de ez az Xcover 7 igazából az Xcover 5 utódja, nevezhették volna Xcover 6-nak is, mert abból sima nem is készült, csak Pro. Szóval tudásban és árban is kissé kevés lesz ez az Xcover 7, de ettől még nagyon várom.
Szoktam mondani majd' minden évben, hogy az első Xcover óta szeretnék Xcovert venni, csak még egyszer se jött össze.
Ez a Dimensity 6100+ (Helio G99 5G-vel) viszont nagyon gyengének tűnik. Egy 2018 végi Mate 20 Pro-t használok perpill, pont tegnap néztem, hogy' viszonyul egymáshoz a két SoC Geekbenchben:
A Mate 20 Pro előtt viszont Nokia 8 Sirocco-t használtam, és azzal már érdekesebb is az összevetés:
Ez ad némi okot bizakodásra, mert ha csak a böngészés sebességét nézem -ami nálam a legfontosabb perpill-, a Sirocco se ad jelentősen lassabb élményt a Mate 20 Pro-nál. Vagyis nem kizárt, hogy sima böngészésre nem lesz rossz az Xcover 7. IPS panel pedig csak előny lenne nálam, felbontásban viszont kell az 1080p; ha azt nem kapja meg esetleg, az sok potenciális vevőt eltántoríthat a készüléktől.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lassan aktuálissá válik a Samsung strapaszériájának új generációja, a részletek viszont csak módjával szivárognak.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest