Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
Amennyire tetszett nekem a 11 hátlapi design-ja (olyanannyira, hogy meg is vettem), annyira találom most ezt csúnyának. És a vicc, hogy csak minimálisak a változtatások, de azok pont teljesen elrontják az összképet.
-A kerek kamera modulban pont annyit nőttek a kamera modulok fizikailag, hogy teljesen amorf lett tőle az egész "sziget", amikor először ránéz az ember olyan, mintha maga a sziget nem is kör, hanem tojás alakú lenne, annyira amorfak benne ezek a nagyobb lencsék. Ezt úgy lehetett volna kiküszöbölni, ha a szigetet megnövelik a kamerák növekedésével arányosan, és azért lett volna még ott hely bőven. A OnePlus Open-nél ezt tök szépen megoldották, itt nem sikerült...
-Nekem az előlapon is kevésbé tetszetős a középen elhelyezett hole-punch, már csak azért is, mert mindenki odarakja mostanság. A 9-10 Pro-11-ről aktív kijelzőnél egyből megmondtad előlről, hogy ez egy OnePlus a jobb felső hole-punch miatt, erről már nem, ez lehetne Samsung, Motorola, Xiaomi... -
Fla$hly
aktív tag
Mi a helyzet a Hasselblad együtt működéssel? Lemaradtam valamiről, ez a dolog meg is szűnt?
-
-
Hasonló mint ami az xperia 1-V-ben is van, ott elég szépet emelt a képminőségen.
Itt is hasonlóan jó lesz gondolom, de pl egy 13 ultra vagy x6 pro utódnál, már annyira nem hiszem, hogy látványos lenne a különbség, mert ott az elődökben is brutális szenzor volt imx989.
2024-ben ez lesz akkor az új trend, Sony Lytia szenzor 1"-el, biztos nagyon jók lesznek az utódok.. -
Segal
veterán
Nagyon beragadtunk erre a 6.8 colos kijelzomeretre.
Mindig arra panaszkodnak a gyartok hogy nincs eleg hely a telefonban, de megsem emelnek a kijelzomereten -
Ricardo
titán
Érdekesen hangzik ez a Lytia szenzor. Kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki belőle a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Friss Sony Lytia szenzorral dolgozik a mobil, három fotót láthatunk, melyet ezzel lőttek.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mast Tetoválógép vez.nélküli + tű készlet új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest