Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Amennyire tetszett nekem a 11 hátlapi design-ja (olyanannyira, hogy meg is vettem), annyira találom most ezt csúnyának. És a vicc, hogy csak minimálisak a változtatások, de azok pont teljesen elrontják az összképet.
-A kerek kamera modulban pont annyit nőttek a kamera modulok fizikailag, hogy teljesen amorf lett tőle az egész "sziget", amikor először ránéz az ember olyan, mintha maga a sziget nem is kör, hanem tojás alakú lenne, annyira amorfak benne ezek a nagyobb lencsék. Ezt úgy lehetett volna kiküszöbölni, ha a szigetet megnövelik a kamerák növekedésével arányosan, és azért lett volna még ott hely bőven. A OnePlus Open-nél ezt tök szépen megoldották, itt nem sikerült...
-Nekem az előlapon is kevésbé tetszetős a középen elhelyezett hole-punch, már csak azért is, mert mindenki odarakja mostanság. A 9-10 Pro-11-ről aktív kijelzőnél egyből megmondtad előlről, hogy ez egy OnePlus a jobb felső hole-punch miatt, erről már nem, ez lehetne Samsung, Motorola, Xiaomi... -
Fla$hly
aktív tag
Mi a helyzet a Hasselblad együtt működéssel? Lemaradtam valamiről, ez a dolog meg is szűnt?
-
-
Elit3Zotya
addikt
Hasonló mint ami az xperia 1-V-ben is van, ott elég szépet emelt a képminőségen.
Itt is hasonlóan jó lesz gondolom, de pl egy 13 ultra vagy x6 pro utódnál, már annyira nem hiszem, hogy látványos lenne a különbség, mert ott az elődökben is brutális szenzor volt imx989.
2024-ben ez lesz akkor az új trend, Sony Lytia szenzor 1"-el, biztos nagyon jók lesznek az utódok..
-
Segal
veterán
Nagyon beragadtunk erre a 6.8 colos kijelzomeretre.
Mindig arra panaszkodnak a gyartok hogy nincs eleg hely a telefonban, de megsem emelnek a kijelzomereten
-
Ricardo
titán
Érdekesen hangzik ez a Lytia szenzor. Kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki belőle a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Padavan firmware
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest