Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az offolást tekintve: á dehogy...:))) Egyébként beraknék ide pár képet megint (Operation Flashpoint - Resistance), csak még nem jöttem rá, hogyan kell screenshotot csinálni. :DD Most erre kaptam rá szabad időmben. Minden idők legnehezebb, legszívatósabb játéka, de hát a nehézségeket le kell gyűrni.
-
Superman
nagyúr
Ezt a gémet le lehet tölteni az adott oldalról? Én is lusta vagyok manapság fordítani. Az alkategóriákkal 1,43 GB az anyag!! Csajk azért kérdezem a letöltést, mert készítettek az amcsi hadseregről egy játékot, amit ingyenessé akartak tenni: a cél a fiatalok megnyerése lett volna a hadsereg számára. Ez pont az lenne?
-
Sipi
addikt
Fel tudna homályosítani valaki, hogy a fenébe lehet az AA-val játszani? Mármint úgy, hogy nincs Internet-kapcsolatom. (Modemem van, nem erre akarom nyomni a telefonszámlámat...)
Megvan, felpeccselve 1.30-ra. Ha csak a jétákot indítom, nem tudok szerverhez kapcsolódni. OK, akkor indítok egy szervert a gépemen. (Windows 2000.) Megint indít játék, browse servers, semmi! Nem jelenik meg az imént indított szerverem! Pedig az közben hűségesen fut a háttérben.
Emiatt mindig csak az első lőgyakorlatig jutok, utána nem tudom menteni az állásomat.
(Ja, és ha valahogy végig tudnám csinálki a kvalifikációkat, lehetne-e játszani single módban, mesterségesen generált társakkal/ellenfelekkel? Modemmel on-line elég ramatyul lehet játszani...)
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest