- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
hali olyat kérdeznék hogy ha van egy pár vírusos fájlom a karanténban és a vírusirtóm nem tudja javítani hanem mindig felajánlja hogy mozgassam karanténba akkor ha ki tudom törölni probléma nélkül az azt jelenti hogy semmi olyan fájlt nem törlök ki ami fontos? legutóbb Win32 Sdbot 5038 vírust talált a vírusirtóm az mennyire veszélyes és milyen károkat tud okozni?
-
Dj.Mike
senior tag
inkább úgy kérdezem hogy melyik programmal lehet kiirtani? a vírusirtóm kiadja a Spyware terminator meg nem
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy haogyan szabadulhatnék meg 3 Win32 Adware vírustól? a documents and settingsben vannak
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
BlacKSouL #1068 üzenetére
szóval akkor az a trojan downloader az nem fertőzött meg rendszerfájlt ha rögtön le tudta törölni a vírusirtóm? egyébként semmi olyat nem csináltam amiket leírtál pláne nem warezt
minden újratelepítés után rögtön a vírusirtó programot teszem fel aztán frissítem szóval fogalmam nincs hogy kaptam meg a vírusokat a trojan downloadert akkor jelezte a program mikor a Windows messengerhez töltöttem le kiegészítőt -
Dj.Mike
senior tag
válasz
BlacKSouL #1066 üzenetére
nem hiszem hogy nyüzsögnek a kártevők mert nemrég lett újratelepítve az XP úgyhogy az az első vírusom az a downloader de azt már letörölte a vírusirtóm csak azt remélem hogy fontos rendszerfájlokat nem törölt le vele egyébként az a sok vírus az újratelepítés előtt volt. feltelepítettem a Spyware terminatort az Avast antivírus mellé. az nem baj?
-
Dj.Mike
senior tag
most egy olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha letöltés közben az automata víruskereső talált egy vírust aminek az a neve hogy downloader és mellé kiírta az akció alá hogy törölve így kitörölt valami fontos rendszerfájlt a program mert a helíhez a system 32-t írta
és azt is észrevettem hogy lassabban tudok letölteni is -
Dj.Mike
senior tag
ilyen nincs már megint kaptam egy vírust mostmár itt az ideje tűzfalat használni csak nem tudom hogy melyik lenne a megfelelő
-
Dj.Mike
senior tag
hali lenne egy kis problémám: a vírusirtóm automata rendszerfigyelője kidobott nekem 3 db trojan horse-t és egyből berakta őket karanténba a fertőzött fájl neve: k.bat az eredeti helyéhez meg csak annyi van írva hogy C:\ az a kérdés hogy mi a fene lehet az a k.bat?és milyen károkat tud csinálni a trojan horse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest