Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Oks,azért itt hírdetem még 1 picit,hátha vki rácsap.
Proci:AMD Duron 1600+(locmentesíthető,így alapfeszen stabil 2000mhz-et tud.Lockal feszemelés nélkül autotuningal 1877mhz-re ment fel nekem,semmit se melegszik,1 passzív borda elég neki.Az egyik sarka már sérült,erről van fényképem is,akit érdekel mellékelem,természeteen működik rendesen.)
Alaplap: Biostar M7ViQ Dobozában,minden kellékével(hátlap gyárilag nem volt hozzá,kábelek,cd-k kisincsenek bontva
)
Proci hűtő:Glacialtech Igloo 2510Pro(3200+ig hűt,tuningra tökéletes,alapon pedíg nem hangos.)
Táp:400W-os Mercury(ez már több,mint 1 éves,de semmi baja)
Ut.:Az alkatrészek II. gép céljából lettek véve(vmivel karácsony után),mivel kolis vagyok.De
úgy hozta az élet,h idén nagyon keveset voltam itthon(gyakorlatilag csak hétvégéken)és ezért csak 1x-2x volt beüzemelve teszt és kipróba erejéig.1 hét gart tudok adni mindenre,lehetőleg egyben szeretném eladni 15-max 16k-ért.(sztem ez reális,de lehet persze alkudni,módjával
)
Ha vkit érdekel az elér mind mailben,mind telefonon.Csak személyesen adom át,mivel a proc,mint mondtam sérült és nem akarok gubancot.Kipróbálás csak a leendő vevőnél,mivel én vidéki vagyok,utazni meg gondolom senki nem akar.(de ha bmw,merci,v audi a8-ad van nyugottan mond és rezzenéstelenül hazavitetem magam,ahol kipróbálhatod a motyót
)
Még annyi,h azért válnék meg tőle,mert rájöttem felesleges nekem,elég az I.gép.
Ut2.: Bocsánat a topiknyitótol amiért nem nyitottam neki külön topikot.

[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Sapphire 9800SE? Gari már nincs, zacsis, S-Video kábel és driver CD van hozzá, 128/128-as, a +4 pipe Omegával bekapcsolható... De csak akkor működik ténylegesen, ha szűrők is be vannak kapcsolva.
Az árát nem tudom, kiestem a bizniszből rég...
mod: hoppá, nem olvastam végig és most látom, hogy 9550-nél olcsóbb kártya kellene...
[Szerkesztve] -
Skót
aktív tag
ehh=D
akkor csak up és sok szerencsét!
esetleg még annyit, hogy nem tudsz vevőt keríteni rá?
Mert nekem sehogy se megy mindíg rosszkor hirdettem meg vagy nemtom, és hátha van valaki a környezetedben aki venne ilyet
És az őszintét megszólva nem nekem lenne sürgős hanem haveromnak akié a kártya eredetileg. -
naga
senior tag
Én sem szeretem, de sajna egyre több használtan vett proci ilyen, én is így kaptam már. Vagy eljössz hozzám (Borárostól 15-20 perc busszal) és működő gépből veszem ki, vagy nálad próbáljuk ki. Vagy elhiszed, hogy megy és 1 hét gar. természetesen. Ha nem sarkazza tovább az ember évekig elmegy.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)

Írányár volt