- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Letöltöttem egy másik gépen a drivert, feltettem, most azóta nem fagyott ki a gép, csak néha jön elő a képtördezés. Ma viszont olyat produkált, hogy a bootolásnál a proci hűtőventi fordulatszámának elégtelenség miatt megállt, le kellett vennem a fordulatszám riasztást 800-ra 1200-ról, hogy hajlandó legyen leindulni. Ami vicces, hogy bementem a biasba és ott 1200 fölötti fordulatszámot írt ki, igaz csak picivel többet, de szvsz sose ment gyorsaban és a borda is aig melegedett.
Lehet hogy ez sincs összefügésben, de furcasa az egész, mert idáig ment tökéletesen a venti is és nem hiszem hogy mondjuk az egy hétvége alatt készenléti állapotban felhalmozott portól enniyt belassult volna a venti...
-
csatahajós
senior tag
Geyrészről a vidkarira gyanakszom, illetve a driverére, mert pl olyanokat csinál, hogy képnézegetésnél (akár netes böngészőben, akár gépen) a kitöltött kép egy része letöredezik és inverzbe vált meg hasonlók. Ezen kívül furcsa dolog, hogy nem engedi letölteni a legfrisebb catalystot, illetve semmelyik drivert az ati oldaláról, azt mondja, hogy az adott winchester helyen (ahová mentem) a forrásfájl hibás és nem lehet folytatni a letöltést, és mindezt pár MB után. Nem hiszem hogy a két probléma összefüggésben van, de érdekes dolog ez. Vlmi 5let még?
-
csatahajós
senior tag
Segítsetek!
Van egy kb 2 hónapos vadi új konfigom és 2-3 nap óta elkezdett hülyéskedni kékhalálos fagyással, azt írja ki hogy ''IRQL driver not less or equal'' vagy mi a fene.
Nem hiszem, hogy hardver gond lenne, mert minden elég friss darab és 2 hónapot ment probléma nélkül.
Driver okozhatja a dolgot? Igaz motsanéában nem telepítettem rá semmi különöset, csak játékokat.
Valakinek valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged