- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskesl
csendes tag
Nem, dehogy szívatlak, sőt nagyon örülök és köszönöm sok fórumtársammal együtt hogy ilyen segítőkész vagy.
Hát Bios driver már mikor elsőnek tanácsoltad akkor a legfrissebb volt de újra raktam. Feltelepítgetek mindent. Hátha. Windowsos memori diagnostic izével megnéztem a ramot, nem adott hibát. HD sentinel is 100/100. Szerintem vagy Vidi kártya lesz, vagy alaplap.. vagy táp.. ezer éves van egy két pupocskás kondi, nem veszélyesek de vannak. De nem biztos hogy az a baj mert a másik táppal ugyan ezt csinálta, csak ott rá néztem biosra és az 5V-os ágon 4.3 jött, már írta is pirossal hogy baj van.. Kicseréltem semmi változás..
Próbálkozom, Később zargatlak még ha nem baj! -
kecskesl
csendes tag
sziasztok!
Valami szaki ha tudna, segíthetne. Megköszönném.
15 percenként kék halálos a gépem. olyan furcsa dolgok vannak hogy:
Everestbe ismeretlen az alaplap...
1066-os ram csak 533-mon fut.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL van a legtöbbször.
Meg azon kívül mindenféle random sz˘r.
Mit tehetek?
Köszi a válaszokat! -
kecskesl
csendes tag
Sziasztok.
Mindenféle kékhalálokat kapok össze vissza..
Mindig más az indok.
driver not less or equal
irql meg ilyenek.
Konfig:
Amd Athlon II X3 440 Proci 3 GHZ
2 GB Nanya M2Y2G64TU8HD5B-BD DIMM1
Gyártó honlapja szerint legújabb, ami 1001 bios
Alaplap Asus M4A785D-M Pro
32 Bites win 7 Vienna
Eszköz leírása Típus
Hangkártyák:
ATI Radeon IGP HDMI @ AMD RS880 Chipset - High Definition Audio Controller
VIA VT1708S @ ATI SB750 - High Definition Audio Controller PCI
Vinyók:
Maxtor:
4D060H3 ATA ADAT 100/100 HD Sentinel (hoppá.. most nézem hogy ennek meg meghalt a hőmérséklet kijelzője.. mindig magas volt neki és bepakoltam alá egy kis ventit, az 30 C körül tartotta.. most vettem észre)
6E040L0 ATA WIN 98/97 Smartnál azt írja 10: Spin Retry countnál van felkiáltó jel.
Integrált vidi HD4200 az alaplapgyártó honlapján ajánlott driver, mivel a legújabb Catalystal hibás a működése.
Hálókari: Realtek PCIe GBE Family Controller
Mindig össze vissza kékhalál.. :S
Ha kihízom a gépet a konnektorból és várok egy kicsit.. úgy indítom el, akkor nagyon sokáig, vagy egyátalán nincs kékhalál. Ha viszont kapok egyet és csak sima resit nyomok.. 5 percen belül 100% hogy megint és utánna folyamatosan az asztal betöltődésétőkl számítva 2 percen belül.
Aki tud megoldás kérem segítsen. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest