Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új procit,memóriát még a gépbe,meg használtan egy videókártyát..Az a gondom,hogy néha kék halállal újraindul a gép,és úgy vettem észre hogy 3d alkamazásoknál.Pl 3dmark,vagy játékok.Na most eddig azt figyeltem meg hogy mintha csak akkor jönne elő viszont ha az új proci van benn,mivel még megvan a régi,ezért azzal is próbálgattam.Viszont a bluescreenview-nál meg mintha az ati-rameg dx-re nyavalyogna valamit főleg ha jól értem akkor azokkal a .sys fájlok okozták a kék halált...
Win7 home basic 64 van fenn.Esetleg próbáljam meg xp-vel is,hogy ott előjön-e?Másik ati driverrel is próbáltam,de ugyanúgy előjött néha.van hogy 10 perc,vagy hogy csak 1-2 óra múlva...Bios-t sem tudnék másikat tenni az alaplapra,mert csak a legutolsó támogatja elvileg az új procit.
Van ötlete valakinek?
Köszi!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi