- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új procit,memóriát még a gépbe,meg használtan egy videókártyát..Az a gondom,hogy néha kék halállal újraindul a gép,és úgy vettem észre hogy 3d alkamazásoknál.Pl 3dmark,vagy játékok.Na most eddig azt figyeltem meg hogy mintha csak akkor jönne elő viszont ha az új proci van benn,mivel még megvan a régi,ezért azzal is próbálgattam.Viszont a bluescreenview-nál meg mintha az ati-rameg dx-re nyavalyogna valamit főleg ha jól értem akkor azokkal a .sys fájlok okozták a kék halált...
Win7 home basic 64 van fenn.Esetleg próbáljam meg xp-vel is,hogy ott előjön-e?Másik ati driverrel is próbáltam,de ugyanúgy előjött néha.van hogy 10 perc,vagy hogy csak 1-2 óra múlva...Bios-t sem tudnék másikat tenni az alaplapra,mert csak a legutolsó támogatja elvileg az új procit.
Van ötlete valakinek?
Köszi!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest