- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Az elkeseredés határán vagyok, és így utolsó esélyként Tőletek remélnék valami megoldást.
Felbőszít ez a windows 11 lassan 1 éve.
Azóta szívok gyakori kékhalálokkal, fagyásokkal. van, hogy windows bejelntkezésnél már újraindul a gép, van, hogy normál netezés közben kidob egy kékhalált, van hogy 2 órányi excel közben. van, hogy youtube alatt kifagy. van, hogy több óráig semmi. Van, hogy eljövök a géptől, tök idleben van, semmi nicns megnyitva. megmelegítem az ebédem, majd látom, hogy éppen kifagy és ujraindul.
Már mindenféle hardver teszten túl vagyok, hőmésréklet stressz teszteken, természetesen soha semmilyen hiba nem jön ki. Már néhányszor ujraraktam a windowst, az alaplap saját drivereit is használtam, frissített drivereket is használtam. Az eredmény mindig ugyanaz. idegbetegség.
Eredeti windows 11, eredeti kulccsal.
Szívesen megmutatnám nektek a kékhalál hibakódokat is, de lövésem sincs hogy tudom azokat kimenteni és esetleg megmutatni nektek. Windows 10-zel sosem szívtam.Már azon vagyok, hogy veszek egy windows 10-et és visszateszem, de gondoltam még itt a csoportban adok egy esélyt ennek az egésznek.
Igen. hisztis vagyok.Nyűgössé és mérgessé tesz ez a szar. ma telt be a pohár. Azt sem tudom, hogy ez a megfelelő topik e erre vagy van ilyenre más. hogy terhelhetem e ezt a csoportot ilyennel vagy senki sem kíváncsi erre a nyavajgásra.
Arock Steel Legend B760M
13600K
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Samsung 990Pro ssd
Asus tuf 3070
Na? Fel akar ülni valaki a botladozó lovamra, hogy megnézzük szar lehet e bármilyen patkolás, vagy hagyjam az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest