- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
törölt tag
Kellene nekem egy Vodás instant sim kártya. A nagy osztogatásban valakinek nem maradt ki esetleg?
-
törölt tag
válasz
Chaser #35498 üzenetére
300as chieftek ha jól emlékszem ahogy megvettem tőled 2 hétig porosodott utána pár napig vagy lehet talán 1 hétig volt gépbe, egyik este még ment, reggel meg már nem kapcsolt be. Azóta megint porosodik. Azért nem szóltam mert én csesztem el hogy nem rögtön próbáltam ki.
-
törölt tag
Eladó:
acrock alaplap
amd semptron 2800+
768 DDR ram (talán 400as-ok) kérésre megnézem
6800LE 256bit 8/4@16/6 extra tuningos pipákkal 6800GTre huzható AGP
ház
300 v 350W tápirányár: 19k
érdeklődni privátban
-
törölt tag
Eladó:
acrock alaplap
amd semptron 2800+
768 DDR ram (talán 400as-ok) kérésre megnézem
6800LE 256bit 8/4@16/6 extra tuningos pipákkal 6800GTre huzható AGP
ház
300 v 350W tápirányár: 19k
-
törölt tag
Van e valakinek elfekvőben 200db üres DVD lemeze (tdk vagy verba) ha van privát
köszi
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #33414 üzenetére
Én még IDE-vel csináltam gondolom sataval is műxik.
Chaser: igen CIB-es vagyok, és ránézésből mondtam
-
törölt tag
válasz
Chaser #33410 üzenetére
Én évekig használtam igy egy 120-as vinyot azzal a különbséggel hogy mobil rack windóz működésközben betesz kivesz mint egy pendrive-ot soha semmi baja nem volt.
ha nem rack-el csinálod csak annyi a trükk hogy a sorrendre figyelj rárakáskor: áram adat, kivételkor adat áram legyen a sorrend egyébként kék halál sanszosszerk: CIB korrektnak tűnik, persze paint-el "csodákat" lehet művelni.
-
törölt tag
Sziasztok, kéne nekem micro SD kártya 2-4gigás ha valaki fejleszteni szeretne ne tartsa magában.
jelentkezni: privátban
-
törölt tag
-
törölt tag
más téma: valakinek sikerült már a biztonsági copyjából előállitott GTA4-et feltelepiteni? mert én most próbálkozok vele és a commentekből kinézve lesznek vele problémáim
-
törölt tag
Ha már felhoztam a dolgot, opel gépjárművem van amibe állitolag nem lehet akármilyen mp3 cd rádiót beletenni mert akkor eltűnnek a "fontos" információk középről (óra, rádio RDS, hőmérséklet) Vagyis bele lehet ennek a kárára. Mennyire igaz ez és ha igaz milyen tipusokat nézzek amikkel ezeket meg tudnám tartani?
Aki képbe van az szerintem érti mit akarok kérdezni, mert ahogy láthatjátok én nem igazán vágom a témát.
-
törölt tag
válasz
Ramius #31728 üzenetére
Nekem éppen lenne egy eladó távirányitós meg kanócos meg amit akarsz.
Eddig jo volt de most tervezem lecserélni a gyári magnómat valamire igy kezd feleslegessé válni. többi priviben ha érdekel
mod: pont ilyen ha jól látom FM Transmitter
-
-
törölt tag
Öcsém, a sztár:
DJ Championship 2009
Szombat estétől itt lehet szavazni, hátha van valakinek acca ide: justmusic.fm
-
törölt tag
Egy átlag usernek akinek minden ft számit valóban nehéz arra "kényszeriteni" hogy +1 +2k-ért vegyen még billentyűzetet, ezt tanusithatom.
Kivülállóként az itteni párbeszéd alapján amennyiben megegyeztek 1-2 hét próbagariba és a hiba ezen belül következett be, akkor mindenféleképpen a vevőnek adnék igazat hiszen a rejtett hiba pont erre vonatkozik.
Abban az esetben ha a megegyezés tárgya kitért arra hogy "pénztártól való távozás után reklamáció nincs" akkor meg nyilván az eladónak van igaza, csak igy akár féltéglát is el lehet adni/venni próba nélkül ez eléggé cinkes vásárlói oldalról.Minden csak megállapodás kérdése, a kérdés az hogy ez esetben hogyan alkudtak meg a felek.
-
törölt tag
üdv, kellene nekem egy PCI-E videokártya ócsóé, játékra nem, filmnézésre irodai alkalmazásokra lenne használva.
-
törölt tag
válasz
alázógyík #29659 üzenetére
nah én is ezt akartam éppen kérdezni
érdekes ez a dual név akkor ezek szerint mégsem dupla magos vagy most még nekem van nagyon korán :Sakkor már nem is irok privátot, a gépet ezek szerint hétfőn lehet leghamarabb megtekinteni?
ui: engem első megközelitésből komplette érdekel a dolog, esetleg nekem a vinyó felesleges de ez részlet kérdés
szerk: most hogy nézem nem is dual hanem dula
(bocsánat nem én vótam)
-
törölt tag
Sziasztok kellene nekem egy AGP-s videokártya 6600-7300 környékéről, köszönöm előre is
-
törölt tag
Még mindig keresek 160-200as IDE-s vinyót, nem GrandeP mostmár nem kell patát belinkelned mert IDE-s vinyót keresek. Tehát valaki adjon IDE egy ilyen vinyót nekem izibe.
-
törölt tag
Sziasztok,
Kellene nekem villámgyorsan egy PATA 160-200as vinyo.
-
törölt tag
Sziasztok,
keresek:
- Dual Core procit
- 2giga memóriát
- 250-400 giga vinyót
- 8600GT szintű videokártyát
- DVD pörkölőtakinek bármilye van ezekből ne tartsa magában! ide vele
-
törölt tag
válasz
elektrodoki #21239 üzenetére
Nekem is...
ui: lehet egyszerűbb lenne ide beirni?
-
törölt tag
Sziasztok, kellene nekem egy komplett számitógép
kb ilyesmire gondoltam:
Intel Dual Core 1800-2200
2048/800 DDRII
8600GT DDR3 lehetőleg
ház+táp
DVD égető
250-500 Gb vinyómod: papiros garancia nem hátrány ha van
Ha egyben nincs is ilyen akkor akár alkatrészenként is érdekelne a dolog. záporozzanak az ajánlatok
-
törölt tag
válasz
Simi2000 #20869 üzenetére
én 3 éve 118k bruttóért vettem
20k-t gondoltam érte amit kaphatok, akkor ezek szerint reálisan gondolkodom. köszi a segitséget
mod : és ezt néztem ki helyette: Samsung 2243NW 22"
Nem ertem miert ment le ennyire az aruk de nem banom persze, na most elgondolkodtam rendesen
-
törölt tag
Sziasztok, mondjatok már egy eladási árat egy 3 éves Samsung 913N moncsira. Nem eladó csak fel szeretném mérni hogy most mit érhet kb. köszi előre is.
ofkorz (mert vagány vagyok angolból) semmi pixel hiba tökéletes állapot
ezaz: 913N
-
törölt tag
sziasztok,
Keresek 160-200 körüli pata vinyot. Akinek van felesleg privátba irjon. köszi előre is
-
törölt tag
Sziasztok, mit ér most egy INNO 8600GT DDR3 PCI-E kártya? gondolkodom hogy lecseréljem egy 9600GT-re, csak jobban teljesitene. vélemények ezzel kapcsolatban?
mod: 256Mb nem mintha számitana
mod2: lingvin gar -
törölt tag
Sziasztok
Melyik az a topic ahol lehet kérni beárazást dolgokrol?
Kiváncsi lennék mit ér: pixelhibamentes Samsung 913N 19" TFT gari már nincs 3 éves.
mod: 8ms -
törölt tag
Tehát: még mindig keresek:
21xx proci+lap+memoria+ház+táp kombótSenki többet harmadszor?
-
törölt tag
Tehát a szokásos reggeli kommentem:
Keresek:
21xx proci, lap, memoria 1-2 Gb, ház, táp
A reményHAL meg utoljára -
törölt tag
Sziasztok,
Valaki dobjon már meg valami 21xx proc lap memoria ház táp kombóval, még a végén kénytelen leszek boltban megvenni. Ez nem nooormális.
-
törölt tag
Sziasztok,
kellene nekem továbbra is :
proci: INTEL: 21xx körüli
memoria: 1-2 giga min 800as
dvdrw
valami tv tunergarancia levél kellene
-
törölt tag
válasz
D@ni88 #11852 üzenetére
"jah és integrált vga
jóaz akinek az kell csak akkor kell hozzá egy erős proci. core2duós laptopon néztem már 1080i-s HÁDÉT"
Én most vettem egy asus notit 1,7 cerka integrált vga 1 giga ram és meglepetésemre tökéletesen viszi az 1080as HD filmeket. ja igen k-lite van fent
szoval lehet benne valami
-
törölt tag
Sziasztok,
Kellene nekem egy ujabb komplett gép.
Elképzelésem:
- Intel 21xx proc
- 1-2 giga ram
- 73xx,76xx, 85xx vidkártya
- 200-400 gigás vinyo
- ház
- dvd iro
- esetleg valami tv tunerAmi fontos mindenre kell papiros garancia, "rajtam keresztük gari" nem játszik. Kb ennyi, ajánlatokat pmbe kérem azt legalább észreveszem. valamint kérném hogy csak olyanok jelentkezzenek akik VALÓBAN szeretnének üzletelni. köszönöm
Jelige: "Kalandorok kiméljenek"
-
törölt tag
Megmondom őszintén engem nem érdekel a sávszél csökkenés ha van stabil 20kbyte-os letöltésem kis feltöltéssel én azzal már elnetezek a ping ami lényeges hiszen online játékoknál az számit. Nézegettem több este is szinte mindig ilyen de éjszaka délelőtti órákban visszaáll normálisra. Én is a leterheltségre tippelek, hogy az miatt ilyen amilyen. Olvasgattam az ASZF-et de nem találtam benne semmi támadhatót.
Fibernet - Van internet?
User - Van
F - Nagy a ping?
U - Igen nagy
F - hat igen a leterheltség, stb... sajnaljuk majd utánanézünk, de azért igy jártál, használd reggel a netet akkor jókb ilyen beszélgetést tudok elképzelni
-
törölt tag
Sziasztok, látom megy a témázás a netekről.
Szeretném megkérdezni hogy akinek itt Kecskeméten Fibernetes nete van az esti időkben hétköznap kb este 7-től 10-ig észre vesz e bármilyen lassulást?
Nekem igy esténként a ping felmegy a normális 10-20ms-ről 300-400ms-re (speedtest, ping bix.hu, ping index.hu-val tesztelve )igy lehetetlen online játékokkal játszani a netrádio szaggat sőt a letöltés is van hogy visszaesik 60-70%-ra.
Ezt az utobbi pár hétben hónapban vettem észre, eleinte nem is foglalkoztam vele. Van értelme panaszt tenni, szóban irásban esetleg vagy lesöprik az asztalról "egy ügyfél nem ügyfél" elv alapján.Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
törölt tag
Most jól felidegesitettem magam,
ui: Előkalkulációt végeznék, van egy 3év Lingvines garis 250es Samsung pata vinyom (nemtom 1-1,5éves lehet) gondolkodom a cserén ezért mennyit kaphatnék itt? csak hogy mennyit kell majd rászánnom az ujra
kalapos: ugyhogy a nagy zöld egy nagy RABLÓ, indexen nemrég volt egy cikk is róla pill megkeresem
itt van: [link] és azt is vegyük számitásba hogy MÁS banknál van havi min egy vagy kettő INGYENES kess felvétel BÁRMILYEN automatából
-
törölt tag
válasz
DeltaPower #7029 üzenetére
"én voltam a nagy ződnél is, de azok gyökerek. ha jól tudom, nagyzöldék után a k&h-nak van a legtöbb automatája idehaza, ami nekem fontos, mert elég gyakran veszek fel lóvét."
Ez a durva ha valaki azzal "véd" egy "nagy" bankot hogy az azért jó mert sok automatája van és sokszor vesz ki kesst tehát jó.
De KÖNYÖRGÖM amig MÁS bankoknál IDEGEN automatából OLCSÓBBAN veszek ki kessst mint a nagy ZÖLDnél a SAJÁTjából?!?!?!?.....
Összegezve tehát: más banknál a zöld automatából olcsobban veszek fel kesst, mint a zöld banknál a sajátjából.
akkor most ki a sikeres ember?
-
törölt tag
Sziasztok,
Keresek megvételre Intel Core/ Intel Core2Duo lap+proci +2*1giga ram +8600GT körüli vidkártyát. Akinek van ajánlata az ne tartsa vissza magát.mod: persze gari azért nem ártana
mod2: privátba is ha lehet azt biztos elolvasom, forumot nem mindig tudom követni
Aktív témák
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kínai robottaxi indul Európában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest