- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0077
tag
válasz
Intruder2k5 #451 üzenetére
Ha jól tudom, akkor 500e Ft fölött nem volt utánvét opció futár esetén (akár házhoz akár automatába kérted). Viszont a személyes átvétel esetén megmaradt az utólagos fizetési lehetőség. Ettől függetlenül kérhettek előleget, én mindig 300e Ft alatt rendeltem utánvéttel, tőlem soha semmit sem kértek. De szerintem még ez sem egy red flag normál esetben.
-
b0077
tag
Én mondhatni nem igazán vagyok érintett szerencsére, de tanulópénzről csak annyit, hogy soha nem lehetsz elég óvatos. Amikor először több 100e Ft-ért rendeltem tőlük utánanéztem amennyire tudtam ennek és más webáruházaknak is. Fórumokon még nagyobb, nevesebb webáruházról is állították, hogy nehézkes a gariztatás, panaszkezelés, amibe nem futsz bele csak egy sikeres rendeléskor. Róluk nem találtam ilyen rémhírt. Átlag vásárlóként, ha nem vagy tisztában az árrésekkel, a kedvező, de nem még nem feltűnen olcsó árakon nem parázol be. Főleg nem egy 7 éve létező kft esetében, akik nem egy garázsból működnek, hanem látszólag komoly üzlettel és telephellyel rendelkeznek. Én pl. ezeket az árakat betudtam annak, hogy sok minden külföldről jött, várni kellett 1-2 hetet.
Mindig utánvéttel rendelek, főleg nagyobb tételek esetén, viszont pont 2 hete érkezett meg egy tőlük vásárolt 200e Ft-os monitor, ami ha nagyon nem válik be vagy pixelhibás visszaküldtem volna 14 napos elállással (nem tudom mennyire kezelték volna pozitívan a dolgot). A visszaküldéssel nagy valószínűsággel se monotorom sem pénzem nem lenne nekem sem, hiába utávéttel rendeltem. Így csak a garijaim ugrottak vagy legalábbis nehézkesebb lesz majd az esetleges gariztatás. Nyilván én nagyon olcsón megúsztam, de beleszadhattam volna nagyobb pofonba is hiába rendeltem utánvéttel és néztem utána az üzletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest