- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0077
tag
válasz
Intruder2k5 #451 üzenetére
Ha jól tudom, akkor 500e Ft fölött nem volt utánvét opció futár esetén (akár házhoz akár automatába kérted). Viszont a személyes átvétel esetén megmaradt az utólagos fizetési lehetőség. Ettől függetlenül kérhettek előleget, én mindig 300e Ft alatt rendeltem utánvéttel, tőlem soha semmit sem kértek. De szerintem még ez sem egy red flag normál esetben.
-
b0077
tag
Én mondhatni nem igazán vagyok érintett szerencsére, de tanulópénzről csak annyit, hogy soha nem lehetsz elég óvatos. Amikor először több 100e Ft-ért rendeltem tőlük utánanéztem amennyire tudtam ennek és más webáruházaknak is. Fórumokon még nagyobb, nevesebb webáruházról is állították, hogy nehézkes a gariztatás, panaszkezelés, amibe nem futsz bele csak egy sikeres rendeléskor. Róluk nem találtam ilyen rémhírt. Átlag vásárlóként, ha nem vagy tisztában az árrésekkel, a kedvező, de nem még nem feltűnen olcsó árakon nem parázol be. Főleg nem egy 7 éve létező kft esetében, akik nem egy garázsból működnek, hanem látszólag komoly üzlettel és telephellyel rendelkeznek. Én pl. ezeket az árakat betudtam annak, hogy sok minden külföldről jött, várni kellett 1-2 hetet.
Mindig utánvéttel rendelek, főleg nagyobb tételek esetén, viszont pont 2 hete érkezett meg egy tőlük vásárolt 200e Ft-os monitor, ami ha nagyon nem válik be vagy pixelhibás visszaküldtem volna 14 napos elállással (nem tudom mennyire kezelték volna pozitívan a dolgot). A visszaküldéssel nagy valószínűsággel se monotorom sem pénzem nem lenne nekem sem, hiába utávéttel rendeltem. Így csak a garijaim ugrottak vagy legalábbis nehézkesebb lesz majd az esetleges gariztatás. Nyilván én nagyon olcsón megúsztam, de beleszadhattam volna nagyobb pofonba is hiába rendeltem utánvéttel és néztem utána az üzletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest