Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaky
tag
Sziasztok, lenne egy roppant kezdő kérdésem. Most újitottam be feneketlen portafilterbe és egy puck screen-be. Szuperul működik minden, de kerdezném hogy ti hogyan szeditek ki a puck screent? Allandoan ossze vissza egetem magam...
-
Szaky
tag
Sziasztok, sajnos nekem nem jönnek be a specialty kávék, szívesen átadnám 3 csomag negyedkilós bontatlan kiszerelésű AVX-es friss pörkölésű kávéimat diszkontált áron Budapest környéken. Hirdetések között vannak a részletek.
-
Szaky
tag
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat, végül a közeli kávéshop kisegített egy kis előre kevert kávéfőző vízzel, meg vettem egy vízlágyító párnát is, úgyhogy megvagyok. Elkezdődött a móka, kb 8 eszpresszó van már bennem, alakul a beállítás, lehet nem kellett volna mindet meginni...
-
Szaky
tag
Sziasztok, bajban vagyok, hirtelen megérkezett a kávé gépem, de a vízszűrő párnám még nem, azt máshonnan rendeltem. Csapvizet nem szeretnek beleönteni, mit javasoltok tűzoltás céljából? Néztem a kávéfőző vizet gondolom gyárilag "visszasózva" a desztillált víz. Próbálta ezt valaki? Vagy arra a pár napra jó a sima desztillált víz, vagy túlgondolom?
Előre is koszi...
-
Szaky
tag
Sziasztok, szeretnék a jövőben itthon is jó eszpresszót inni, a Jura Ena 9 micro már nem hozza az elvártakat. Rendeltem egy Eureka Mignon Specialita őrlőt, de hogy milyen gépet vegyek hozzá ... itt elakadtam. Borzasztóan nem értek hozza, mivel eddig csak megnyomtam a gombot is ittam amit a Jura adott, de jó lenne ha lenne rajta PID kijelző, látnám a nyomásmérőt, hogy könnyen beletanuljak az eszpresszó készítésbe.
Jelenleg a Lelit Anna / Viktoriaval szemezek, visszaolvasva itt a fórumban a Lelitrol írtatok jokat rosszat is, ha véleményeznétek megköszönném, illetve ha ebben az árkategóriában még javasolnátok gépet az szuper lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest