Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy999
tag
válasz
senki11
üzenetére
Nekem Jura E50-em volt mielőtt Gaggia Baby-re váltottam. Addig szerettem, amíg rá nem jöttem, hogy mennyivel jobbat lehet egy jó géppel és külön egy jó örlővel készíteni. Az egyik kollégám azóta is elégedetten használja. Kétség kívül kényelemben nem lehet felvenni az automatákkal a versenyt, ízben viszont nagyon messze lesz a csúcstól. Persze így is sokkal jobbat lehet vele csinálni, mint egy szarvasival vagy egy átlagos kotyogóssal.
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
senki11
üzenetére
Szia!
Erre a hirdetésre gondoltál?
Mert ezt én hirdetem, de nem kaptam e-mailt, se hívásom nem volt mostanában, pedig mások már megtaláltak külön-külön a darálóra tálcára, és mivel nem volt érdeklődő az egész szettre, ezért már elígérgettem másoknak külön. Pedig nekem is kényelmesebb lenne egyben eladni.
-
mester6
tag
válasz
senki11
üzenetére
Nálunk a Gaggia Evolution általában 25000Ft-ért kapható használtan. Azok őrölt kávéval használhatók.
Nekem nem egyértelmű, hogy ez mihez jó, csak E.S.E podhpz , vagy őrölt kávéhoz is!? Ha E.S.E POD-os azt kb. 15000Ft-ért szokták hirdetni. A POD-ost azonban át kell alakítani őrölt kávéhoz amiről nem tudok árat mondani. Az átalakítás miatt az E.S.E tipusért nem szoktak kapkodni! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest