- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Hello!
Szépen eltértünk a topic főszáljától. Türelmesen végig olvastam a mellékszálat is (USA, terrorizmus stb.).
Nem is akartam beleszólni, de mégis kénytelen vagyok a hozzászólásaid miatt, amikből egyértelműen érződik az gyűlölet, a nagyképűség, a lekicsinylés. Másrészt felháborítónak tartom, hogy fórumozó társaidat különböző jelzőkkel illeted.
Valóban nem kellett volna meghalnia annyi embernek sem Irakban, sem az WTC elleni merényletben, sem Spanyolországban. Teljesen mindegy mennyi ember halt meg, már egy ember halála is elszomorító.
Nem tagadom, elítélem az USA tevékenységét, de elítélem a terrorizmust is!
''izraelnek meg mihez van joga azt hagyjuk. mert szereny velemenyem szerint meg leteznie sem szabadna''
Bármilyen vallási és párt hovatartozástól függetlenül mondom, a fenti mondatoddal saját magadat is egy szintre helyezted az USA-val, és a terrorakciót végrehajtó csoportokkal.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest