- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz
Teodor52 #11307 üzenetére
Biztonságos böngészés beállítása.
Speciális beállítások.A webcím ellenőrzése olyan legális alkalmazásokat tartalmazó webcím-adatbázisban, amelyekkel a betolakodók kárt tehetnek a számítógépben vagy személyes adataiban.
Ez a beállítás bizonyos verziókban nem volt aktiválva.
[ Szerkesztve ]
-
Tails111
aktív tag
válasz
Szellem. #11034 üzenetére
Akkor minden rendben.
Eszembe jutott a novemberi eset ami azon bukott ki hogy te bemásoltad a beállításaidat így kiderült egy hiba. Arra gondoltam azóta lehet új verziót telepítettél és abban nem volt aktív a beállítás.
"Biztonságos böngészés beállításai:
Vizsgálatmódok:
A webcím ellenőrzése olyan legális alkalmazásokat tartalmazó webcím-adatbázisban, amelyekkel a
betolakodók kárt tehetnek a számítógépen vagy személyes adataiban.
Ezt az opciót ki kellene pipálni akinél nincs!"
A lényeg hogy megoldódott. -
Tails111
aktív tag
válasz
m.lala #10643 üzenetére
Teljesen használható a jelszókezelő, magyar nyelv nincs benne. Nem vesz be minden CSV fájlt. Keepass, LastPass , 1Password, Norton Identity Safe, Dashlane + böngésző CSV ezeket elfogadja. Bitwarden volt az előd gond nélkül használtam de ha már ingyen jött a Kaspersky Puss csomaggal a Kaspersky Password Manager akkor gondoltam kipróbálom. Nincsenek extra igényeim egy jól működő egyszerű jelszókezelőre van szükségem ez pedig arra szerintem jó választás. Tetszik hogy txt szöveges formátumba le tudom tölteni a belépési adataim. Androidon is jól használható szinkronizálás is rendben van eszközeim között. Pár hete használom így messzemenő következtetést azért nem vonnék le. A többi idővel kiderül. A zöld ikonok a keresésnél igen a biztonságos oldalakat jelzi. Kaspesky védelem bővítmény hasonlóan működik az UBlockOrigin hez.
Az a bizonyos pipa hiánya a beállításokban, pár felhasználónál már kibukott. Szellem topikgazdának az érdeme hogy az a beállítási probléma felszínre került. Azzal hogy ő fejében megfordult a beállítási hiba lehetősége és befotózta saját beállításait. Ezzel gyorsan ki is bukott a hiba. Lehet ha akkor ez nem történik meg fel sem tűnik jó ideig senkinek. -
Tails111
aktív tag
Kaspersky Plus ver: 21.15.8.493
Biztonságos böngészés beállításai:
Vizsgálatmódok:
A webcím ellenőrzése olyan legális alkalmazásokat tartalmazó webcím-adatbázisban, amelyekkel a
betolakodók kárt tehetnek a számítógépen vagy személyes adataiban.
Ezt az opciót ki kellene pipálni akinél nincs!
Már a második gépre telepítettem a Kaspersy fentebb említett változatát és ez az opció nem volt bekapcsolva (kipipálva) alapban.
A vírusirtó topikban már kitárgyalt eset ,egy fórumtársnak emiatt nem jelzett a kaspersky amikor kellett volna mert nem volt aktív a beállítás. Érdemes ellenőrizni. -
Tails111
aktív tag
Kaspersky Plus-t szeretnék vásárolni 3 eszköz.
Hol érdemes megvásárolni? Gondolom a gyártó oldalán.
Black Friday akció náluk szokott lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest