- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
Nekem hónapokkal ezelőtt volt egy ellenőrzésem Lengyelországban. Talán egyszer, de max. kétszer elfelejtettem beadni a határátlépést, és volt egy 10h3min vezetésem kinyomattal. Azt mondta, hogy az új tachográf nálam is rögzíti a határátlépést, de a kártyán csak akkor jelenik meg automatikusan, ha 2023 valamelyik nyári hónapnál újabb a kártya (talán Júliust mondott, de már nem emlékszem). (nem kaptam büntetést)
Bolond két napom volt. Tegnap és tegnapelőtt is 15h00 -ban álltam meg.
Remélem nem haladtam meg 1 perccel a tevékenységi időt.. Az este itthon a szervízben álltam meg. Hazamentem, és most még mindig javítanak valamit a szerelvényen, addig én szabadidőzöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest