- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Tudtommal a cafetéria az enyém, tehát én fizetem, vagy nem?!
Ja igen, régebben nagyobb felhasználási köre volt, de én akkor megelégedtem a kajautalvánnyal, most ugye az szigorítva lett, ezért gondolkodom ep-n, mert az internetutalványon kívül nincs sok értelmes dolog.... -
meroly
veterán
Igazából már mindent tudok a témáról, csak választani nem tudok
Egy a lényeg, hogy veszünk gyógyszert és pelust, erre fog kiterjedni a keretem és beküldöm a számlákat, megkapom kp-ban aztán kész. Fitneszbérlet, meg wellnes nem (ebből) lesz, ha lesz
Axa-ban pl az jó még, hogy van webshop-ja.stangli: valahol csak pl 90%-a ahogy jól olvastam
-
meroly
veterán
Allianznál (ahogy linkeltem is) nem kell gyógyszertárban venni a pelenkát. Meg igazából azért nem akarok ilyen kártyás dolgot, mert több családtagnak mondom, hogy akkor vásároljon erre és arra a névre kérve a számlát, aztán én meg majd elszámolom.
A te ep-dnél a havidíjat elköltheted?
OGYI engedélyes fogkrémet nem lehet kapni? (de találtam, "csak" 2350 ft)
-
meroly
veterán
Húúú köszönöm mindenkinek.
Ez a 30% akkor is él, ha én a kafatériából fizetek be?
Bár érdekes, hogy ugye erre is ráment a 25%-os adó, meg a termékre is amit veszek belőle, tehát itt már az adó 50% (ha azt nem is számolom hogy a bruttó béremből adózik a cég, meg adózok én is, tehát egy 100 Ft-os akármi ebben az elb....tt országban 500 forintjába kerül a jómunkásembernek.... - rossz helyre születtünk és bocs az OFF-ér).Már csak azt kéne megtudnom, hogy konkrétan milyen boltok fogadják el és mire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest