- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #951 üzenetére
...én sem, csak találtam azt a leírást, amit linkeltem, és nem értettem... gondoltam azért jobb utánanézni, hátha valahogy mégis. A callback résszel van a bajuk, hogy oda valamit becsempésznek a valós helyett, és az belekerül a válaszba... de ez nem hinném, hogy valós veszély, ennyi erővel a saját gépén elkaphatja, és módosíthatja a választ is... csak éppen ez semmire sem jó, ráadásul ezzel sem okoz semmiféle veszélyt a szerverre nézve...
Igen, ahol már bejelentkezés kell, bizalmas adatok mennek... arra nemet mondtam, majd nézik azt szépen a valós oldalon, ott biztonságosabb, JSONP-vel szolgáltatni csak a publikusakat. (valószínűleg meg lehetne oldani, de nem tudom hogyan, kockáztatni meg nem fogok... ráadásul ha idegen oldalon van, ki tudja mennyire megbízható helyen... ha azt feltörik, megszerezhetik az azon az oldalon keresztül "dolgozók" adatait, hiszen oda fogják beírni, rosszabb esetben simán lekérik, mintha a már belépett felhasználó kérné)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest