Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem. Vagyok annyira önálló, hogy el tudom dönteni mit akarok venni.
Egyik pillanatban az a baj, hogy minden a 24 ről szól, pedig még meg sem jelent, a másikban meg az hogy a közelgő 24 árnyékában miért hirdetik a 23-at.
Ha nem szólna semmi a 24 ről, és egyzer csak váratlanul megjelenne, akkor megérteném azokat akik háborognának hogy "megvettem a 23-at , és most meg megjelent a 24, engem átvertek".
De így mindenki tudja hogy jön az új, és mivel a csapból is ez folyik, már nagyjából lehet azt is tudni milyen lesz, és itt arégi amit az arcodba tolnak, így azt is tudod milyen.
Így minden infód megvan , hogy dönthess. Aki ennek ellenére átverve érzi magát annak úgy kell.
Te pont azon morogsz hogy unod már hogy minden erről szól. Pedig ennek köszönheted hogy tudsz dönteni ha akarsz.
Azon hábororogsz, hogy átvernek, de azt szeretnéd hogy kevesebb infót kapj az érkező új szériáról, és ne reklámozzák (tehát ne legyen annyi infó) a mostanit.
Ebben azért van némi ellentmondás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest