- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ott van, tessék: [link]
-
MLaca
őstag
tökéletes munkahely a digitális rabszolgáknak.
-
Zsu91
csendes tag
Jöhetne itthonra
-
Annakidején komolyan elgondolkodtam arról, hogy az Acer Thronus nem lenne rossz, mert elég kényelmes munkaállomást lehet belőle kiépíteni, ami kicsi alapterületet foglal. Megvallom őszintén, ez a CM cuccos eléggé csiricsáré benyomást kell bennem, és azóta vettem egy HM Aeront, ami azért valószínűleg kényelemben odaver akár a Thronusnak, akár ennek a beülős Droideka-nak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Belegondoltam, és azóta nagyon nem egy kategóriából építkezek (csak a két házventi + CPU-hűtő volt annyi, mint amennyiért akkoriban vettem a lapomat + procimat újonnan, ééted
), meg a célok sem ugyanazok.
Megoldanám ezt 10 évre. A 0 dB-es 5700X/64 GB/RTX 3050/4 TB PCIe 3.0 M.2 alapok, táp/ház marad, SSD-k + vinyók mellé újabbakat, egy négyeszközös Synology NAS, a többi meg a sallangok.
-
mepet
addikt
A kínai kiscsajnak pont jó méret az a gyerekülés.
-
-
JohnyX
tag
Ha megoldják bele a WC-t akkor ez már Mátrix v0.01 alfa?
-
Eddig 3 olyan régebbi OEM gépet láttam, amiket kb. addig tudsz használni, amíg a benne lévő hardverek ki nem öregednek / tönkre nem mennek. A ház, az alaplap, és egy esetben a tápegység is olyan volt, hogy vagy ugyanolyat veszel bele (azt meg minek), vagy megy az elektronikai hulladékba. Szóval SZVSZ magáncélra nem igazán látom értelmét előre összerakott gépet venni (ilyen Dell, Fujitsu, stb. cuccok), bármennyire is jók, eltelik 5 év és megrekedsz vele.
Egy jó minőségű házat meg akár több évtizedig is tudsz szerelgetni, ugyanígy a jobb tápegységeket 10-12 év garival adják.
-
Yodafon
őstag
A kijelzők maximális fogyasztása 750
Mi a jo isten fogyaszt 750 wattot? Meg tv-bol se tudnek 3 olyat osszerakni ami ennyit eszik... -
Dr. Akula
félisten
-
flexxx2
őstag
Hát ez a reklám több sebből vérzik, pedig tuti sokba került.
-
GodGamer5
addikt
Nagyon szuper. Bele sem gondolok az árába, de azért kéne.🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest