Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Elgurult a gyógyszer.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Montanaxy
aktív tag
Még nem dolgoztam fel teljesen, amit láttam ,de tetszik!
-
rottenbull
senior tag
Tolnak egy reszt a one piece nepszerusegen lovagolva. Mondjuk azt nem ertem, hogy a sok grafika meg korhuseg tanacsado hol marad ilyenkor.
-
kwzatz
őstag
válasz rottenbull #3 üzenetére
Ők a sikertelen, ordas nagy bukó, nyugati AAA játékokon dolgoznak. A tehetséges, kreatív, merész, őrült japán arcok között rájuk nem igazán van szükség. Remélhetőleg így is marad.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505GD BQ104 + laptop hűtő
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- SAMSUNG GALAXY A52S 5G
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest