- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Ha az utobbi is legalis lenne, es azt mernek, hogy ezzel nagyobb a kockazatcsokkentes mint a PR vesztes, akkor minden kapitalista ceg diszkriminalna az alapjan is.
És teszi is. Nem mindegyik, de sok. Legyen szó nagy multikról, vagy állami szféráról. Rengeteg fiatal nő megkapja a kérdést, hogy akar e gyereket/van e gyerek.
Korábbi USA multi, ahol voltam, ott nagyon adtak a látszatra,
hogy jaj ilyen dolgot TILOS megkérdezni. Nem is kérdezték. Egyszerűen jelentkezés során utolsó utáninak tették a sorba azokat az életkorú nőket, akik kb valószínűleg a gyerekvállalás idejében vannak. Aztán volt olyan is, hogy felvettek egy 25 év tapasztalattal rendelkező idősebb férfit. Nem vált be, nem tudott alkalmazkodni a tapsoljuk meg magunkat három hetente a meetingen USA bullshit szemlélethez. Miután távozott a konklúzió: nem veszünk fel 45-50 éveset, mert azt nem tudjuk formálni.Kedvencük a 23-4 év körüli jelentkező volt. Még nem mer sokat kérni, még formálható, ha nő, akkor gyereket még úgysem akar, majd 30as éveiben, úgyis oda tolódott ki. Mondjuk ezt a sémát a következő cég ahol voltam (dán multi) is alkalmazta. Ott meg azért mert az adókedvezmény miatt pici pénzzel is jöttek a fiatalok. Néha olyan volt a konyha, mint egy gyerekzsúr. Rendesen kívülállónak éreztem magam sokszor a 39 évemmel,
mikor beléptem a 10-12 darab 22 éves közé a konyhában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest