Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gerybut
tag
De legalább nem rosszabb, mint egy 6 éves A7(2017)
Örülni kell ennek is manapság.... -
Plug Life
senior tag
4GB RAM 😂
-
Na ez eddig jól hangzik, már tudom mi valtja az a13 at.
-
Ernesst
aktív tag
S22-t használok fél éve, sajnos az ujjlenyomat olvasó pontatlansága elég bosszantó számomra. Előtte volt P30 Pro, az is kijelző mögötti ujjlenyomat olvasós, de optikai, mégis sokkal megbízhatóbb volt, mint ez. Azelőtt viszont P20 Pro, P10, iPhone 7 fizikai szenzorral: mindhárom összehasonlíthatatlanul gyorsabb, pontosabb volt.
-
doooo
veterán
Nem hiszem, hogy mostanában (elmúlt 2 év) használtál kijelzőset, mert nem lehet belekötni (csak amennyire a bekapcsológombosba is, vagy a régebbi, hátlapos, home-gombos érzékelőkbe).
Mind a biztonság, mind a sebesség megvan. Mondjuk az S-széria ultrahangos, újabb generációs érzékelőiben (S21-ek óta). -
Yopi.
csendes újonc
Nem csak a Samsung, más gyártóknál is ez a bevett. egyetértek, gyorsabb és megbízhatóbb a gombba épített szkenner, de a kijelző mögé épített megoldás az újabb, modernebb és sokkal divatosabb. Én mondjuk mindkét megoldást szeretem, csak *legyen*. (iPhone-osok, kíméljetek
)
-
SkyLine3000
addikt
Azt az 5+2mp-es hulladék kombót kispórolhatták volna belőle.
-
Ernesst
aktív tag
Számomra érthetetlen dolog, hogy lejjebb pozícionált készülékekbe miért kerül gombba integrált ujjlenyomat olvasó, ezzel szemben az S széria esetében pedig miért a kijelző mögötti az "alapértelmezett"? Tapasztalataim alapján a fizikai ujjlenyomat olvasó gyorsabb és pontosabb, mint a kijelző mögötti. Mégis, mintha ezzel a Samsung azt sugallná, hogy az utóbbi a prémium.
-
vlevi
nagyúr
válasz
PirosHello #8 üzenetére
Az élelmiszer árak ilyen szintű emelkedése magyar specialitás.
De az ún. szórakoztató elektronika arak nem emelkedtek olyan mértékben. Az se lett olcsóbb, de nem kerül azonnal duplájába csak azért , mert eltelt 1 év. -
B1T3
addikt
Ez mind szép és jó, de én is attól tartok, hogy az ára majd nagyon erősen belerondít a képletbe. Pedig eddig azért volt szimpatikus az A széria, mert abszolút elérhető áron kezdtek optikai képstabilizálással ellátott kamerát nyújtani, ami nagyon sokat dob a mindennapi használhatóságon (emellett pedig a főkamera szenzora is rendben szokott lenni). Ha az alsó-közép kategóriás Samsungok ára a közép-felső kategóriás (pl. Xiaomi) telefonokéhoz fog hasonlítani, akkor viszont ez azért kevés lesz.
-
Örni
senior tag
Gondolom ez akkor 150k-ról fog indulni
-
janeszgol
félisten
Jó lesz. Már az alsósak is korrekt felszereltséggel jönnek, igaz nem olyan alsós áron, mint amit megszoktunk. De ez várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest