- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
A problémám megoldódot...
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Tesómnak rendeltem egy online boltból ezt a játékot szülinapjára. Odaadtam neki, és szólt, hogy a vírusírtója 2 férget talált. Kérdeztem egy másik topicban, hogy mit tegyek, írták a vírusírtós topic linkjét, hogy kérdezzem meg ott.
Vírusírtós topikban azt tanácsolták, kapcsoljam ki a NOD-ot, telepítsem a játékot, és futtassak egy víruskeresést. Ez rendben is lenne, de mióta felpakolta félig a játékot, fagyott minden, és nyomtam egy restartot, azóta azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nincs elég hely a kiválasztott meghajtón, szabadítsak fel helyet."
Kipróbáltam sok mindent, de sehogy sem ment...ekkor találtam meg ebben a topicban D_r_u hozzászólását, naccerű, sikerült feltenni...(egyébként nem értem, hogy 3,5 Gb szabad hely van a C-n, de nincs neki elég hely, pedig a játék 2,5 Gb-ot pakol fel). De nem működik továbbra sem. Azt a hibát dobja, hogy nem találja valamelyik fájlt, a NOD pedig továbbra is visít, hogy férget talál. Registry-ben már vissza lehet állítani telepítés után az eredeti program files helyét, ugye? A szoftver eredeti, de ennyit még semmivel sem sz*ptam...
Ha valakinek lenne ötlete plz írjon.
Üdv! -
Eagle16
addikt
Én most szereztem be eme remek játékot, nem is tudom miért pang ennyire a topikja, simán van World in Conflict szinten
Felraktam a patcheket is 1.2-ig, még csak a szomáliai pályán vagyok, de nagyon tetszik. -
Detox!
senior tag
Természetesen úgy is megpróbáltam hogy föltelepítettem a physichs(megtanultam tőled helyesen írni
) driverét meg úgyis hogy nem
de sehogy se volt neki jó. Már vadászom egy ideje a crack-jét de sehó sámli. Mondjuk elkezdtem rá gyűjteni (már van 2K-m
) de azért a crack vadászatot nem adom fel
Thx és Üdv! -
D_r_u
tag
Néhány játéknál, mint pl az új Ghost Recon + asszem Rise of Nations is, fel kell telepiteni Ageia physichs drivert mindenképpen, bár ezt általában az install után automatikusan fel szokta kinalni a játék talapitöje. Nem lehet, hogy ez a gond?
crack-et meg sztem gond nélkül találsz a neten
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
oettinger01 #39 üzenetére
Köszi a gyors reakciót
Énsem értem hogy mi lehet a gondja mert gondolom physicks kari nélkül is elindul
Igaz nem lehet egy szavam sem mert nem igazán eredeti a példányom, ráadásul még a crack sem stimmel
(pedig 700ft-om is elment a warez regre
).
Ezek szerint nekem kimarad ez a magyar csoda, mert eredetire meg nem fussa
Azért köszi mindent, és jó játékot! -
Detox!
senior tag
válasz
oettinger01 #37 üzenetére
THX! a válaszokat akkor maradok közepesen asse rossz
Azonban föllépett mégegy problem a játékkal, mégpedig hogy nem indul a physicks miatt. Legalábbis vmi azzal kapcsolatos hülyeséget ír ki
Vmi megoldás -
Detox!
senior tag
Hali srácok!
Nekem is meglesz hamarosan a gém és egykis infó kellene. Például nagyon érdekel hogy magyar-e a játék, úgyértem szinkronos feliratos?
Illetve érdekelne hogy szerintetek a gépemen 1024-ben elmenne-e fullon a kicsike?
Előre is THX a válaszokat -
D_r_u
tag
Az a lényeg, hogy csak arra a meghajtóra engedi telepíteni, ahol a program files mappa van. Megoldás: bemész a registry-be, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion. Itt átírod a ProgramFilesDir-nél a meghajtót arra a meghajtóra amire akarod telepiteni. Itt létrehozol egy mappát, aminek a program files nevet adod.
Fontos: Amint végeztél a telepítéssel, írd vissza az értéket!! És lehetőleg ne csinálj semmit, főleg ne fagyazd le a rendszert.
Jó játékot
Thx to Gregorius a Dreamfall topikból
[Szerkesztve] -
Släsh
csendes tag
nekem is vacakol a telepítőnél
kiírja hogy nicns elég hely
ti a C meghajtóra raktátok a játékot ??? -
D_r_u
tag
Hy!
Nem tudjátok, hogy miért írja ki telepítéskor, hogy nincs elég hely? Több mint 10 gb szabad helyem volt. Tudtok vmi megoldást?
Thx -
slayer006
addikt
válasz
oettinger01 #28 üzenetére
hali
ha már stratégia, egy kicsit off lesz
Faces of War - ezt ismered ?
ha igen, hogyan kell megcsinálni a kiképzést -
oettinger01
őstag
na végig is toltam a gammát, nagyon jót szórakoztam rajta végig, meg mondom őszintén! bátran merem ajánlani mindenkinek. különösen ebben a mostani állóvízben amiben van a játékosok mostanában, és akkor a stratégiákról ne is beszéljünk...
-
Fütyesz
aktív tag
Hogy a fenébe lehet telepíteni és használnie egyáltalán?(warez verzió)
-
slayer006
addikt
válasz
oettinger01 #22 üzenetére
válassz ki egy commando -st és jobb click a bombára, ennyi
-
oettinger01
őstag
segítsetek please, mert elakadtam a tengeren a fúró toronynál amikor meg kell menteni a túszok, az oké de utána meg kell semmisíteni a bombát. azt hogyan kell? a bomba meg van csak nem tudok vele mit kezdeni, mert ha kilövöm elszáll az egész, mást meg nem tudok mit kezdeni vele
ötlet?? -
fun sir
csendes tag
válasz
slayer006 #19 üzenetére
Hi, újra itt! Szeméremesen elhallgatnám, honnan szereztem a másik verziót
Most volt időm játszani vele megint. Joyride-okkal továbbmentem ameddig te mentél, és nálad kilép. Nálam megy frankón tovább. Csináltam is pár mentési pontot az Operational Eternal Guard előtti küldikről, meg utániakról. Elküldtem őket az emil címedre! -
slayer006
addikt
-
-
fun sir
csendes tag
válasz
slayer006 #15 üzenetére
Én tolom. Eljutottam a szomáliai 3. pályáig, de onnan nem tudok továbblépni. Átjutottam a folyón, eljuttattam a vöröskeresztes teherkocsikat minden faluba, megvédtem a UN-es bázist, és a végén kinyírtam a gerilla fő bázist is. Namost a legutolsó feladat, hogy semmisítsem meg a bázist, és foglaljam el a truck-okat. Van az álcaháló alatt 3db Ural teherkocsi. De sehogy se tudom őket elfoglalni, mert beléjük se lehet menni. Akkor sincs vége, ha kilövöm őket. Itt vagyok megállva, lövésem sincs merre tovább. Valaki tudja a megoldást?
-
slayer006
addikt
1 kicsit elakadtam benne ...
ha valaki tolja ezt a játékot legyen szives jelentkezzen -
Padree
senior tag
Videó az E3-ról:
[link]
Nemigazán toltam RTS-eket mostanában (az utolsó a Generals volt, igaz csakmostanában került a kezemközzé) , szal nem tudom pontosan hol tart az ''ipar'' de ez!
-
Darth_Revan
veterán
Up a magyar gamenek!
-
Darth_Revan
veterán
Király!!
Hivatalosan is bejelentették
Íme pár screenshot (végre):
Bővebben: link Király lesz! -
Darth_Revan
veterán
hmm...ha hihetűnk a kiadó honlapján levő infónak,akkor 2006 második felében jön ki
Bővebben: link De úgy rémlik,mintha a GS-ben 2005 vége lett volna írva...
Majd kiderűl
-
Gyusz
őstag
Ahogy olvastam, a Codename Panzers fejlesztőcsapatának magja távozott a Mithishez és ők dolgoznak a Joint Task Force-on. Remélem a Panzers Phase Two nem látja ennek kárát. Őszintén szólva a Mithis eddigi játékai nem igazán tetszettek, de ez az új fejlesztés felkeltette az érdeklődésemet. Remélem minél hamarabb jönnek a screenshotok és a videók.
-
Darth_Revan
veterán
Kidobhatna már a netre is a Mithis 1-2 új screenshotot
-
Dilikutya
félisten
válasz
Darth_Revan #5 üzenetére
Az a Creature Conflict is jó mókának igérkezik, bár még csak multis demót láttam. Erre a JTF-re is kíváncsi leszek.
-
Darth_Revan
veterán
Ja,meg ők csinálták a NExus:The Jupiter Incident-et (Imperium Galactica 3),meg a Creature Conflict-ot(olyan,mitn a Worms) is! A Midway-t én is várom
Amugy grat nekik,hogy szinte a ''semmiből'' megcsinálták az alapítok az ország legnagyobb fejlesztőcsapatát! Dupla grat nekik!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Mithis?
Ők csinálják a Midway-t is, amire már 3 éve várok. Jók a srácok
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
Slayer Valor #2 üzenetére
Szerintem annyira új,hogy még a neten nincs is róla screenshot
Viszont az e havi GS-ben találsz róla screenshotot
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Egy linket tudnál adni képekhez?
Lusta vagyok keresni
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ki várja már ezt az új magyar fejlesztésű stratégiai játékot? Én amint megláttam az első képeket róla a friss GameStar-ban,rögtön rákattantam erre a Generals verőre! Ki mit gondol róla?
u.i.:Aki nem tudná a Mithis Entertainment fejleszti!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged