- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Hardverben nekem is szimpatikusak a kínaiak csak szoftverben nagyon nem. Szóval én valószínűleg maradok samu vonalon. Vagy így vagy úgy. Igazából az is izgatja a fantáziám hogy meddig bírja a fold 5. Mert arra is hajlok hogy addig használom amíg bírja. Támogatás még van rá 3-4 évig szoval bármi lehet.
-
csakany2001
senior tag
Nincs meg továbbra sem a valós use case, sokat gondolkoztam ezen, hogy én személy szerint mire tudnám használni. De mivel egy iPad is éppúgy használhatlan lenne számomra, mint egy ilyen hajlítható telefon, így teljesen felesleges érzem.
Egy power usernak az OS nagyon korlátozott lesz, egy average user esetén pedig eddig is annyi volt a lényeg, hogy működjön. Erre meg tökéletes egy S szériás Samsung, vagy valamelyik iPhone.(manapság már közép- alsókategóriás Xiaomi)Én továbbra is a 2in1-ben látom a megoldást, ha elterjed ARM alapon és megfizethető áron, természetesen Windows-zal.(iPad is mennyivel kellendőbb lenne számomra egy Mac OS-el pl. de akkor valószínűleg a Macbook megszűnne a mostani formában)
-
prolad
addikt
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Sajnos ameddig kb a Samsung az egyetlen, akik mindenhol elérhetőek és pont ők fektetnek minimális energiát a hardverfejlesztésbe, addig nem lesznek látványos ugrások.
Ettől függetlenül hatalmas a fejlődés a 2019-2020-as első szériás megoldásokhoz képest, könnyebb, kompaktabb, lényegesen masszívabb megoldásokat vehetsz, egyre kevesebb kompromisszummal. De sajnos van még kompromisszum és az árak továbbra is magasak (bár amennyire dragulnak a normál mobilok, egyre kisebb a különbség).
A lufi mef nem ereszt, mert nem is volt. Akit az elején érdekelt, azt nagy eséllyel most is (én se vennék már nem foldable mobilt), aki meg szkeptikus volt, az még mindig az. Viszonylag kicsi, de stabil a felhasználói kör, ameddig nem lesznek 4-500 dollár körüli/alatti opciók (vagy egy Apple foldable), addig az is marad. -
Predatorr
őstag
Ha nem hagynák ki a (kizárópag piaci) számolgatásokból az emberi mohóságot, pontosabban eltalálnák az árakat.
-
Usgyi
aktív tag
A helyzet nálam is hasonló. Én várom a fold 7-et, de ha idén se tudnak valami nagyot gurítani, akkor idén se cserélem a jelenlegi fold 5-öt...
A Samsung-nak az az igazi probléma, hogy a konkurencia viszont nagyon jön fel és egyre szimpatikusabb a oneplus (vagy oppo), vagy a Honor megoldása.
-
Lajmund
őstag
Fold 7 valamit villanthatna.
400ppi főlé mehetne az nem lenne hátrány. De ha marad a fold5 akkor se fogok kétségbe esni.
-
Ricardo
titán
válasz
Lenne benne fantázia, de annak ellenére, hogy egy ideje már piacon vannak, a kezdeti problémák még most is jelen vannak. Sérülékeny, nem időtálló és drága.
-
clon
senior tag
válasz
Nincsen igazi konkurencia így faragni a már meglévőn és rádobni +20%-ot árban. Majd ha lesz aki miatt tovább kell fejlődni akkor változtatnak addig meg kiszedik belőle a hasznot amennyit csak tudnak a ehető legkevesebb fejlesztéssel.
-
LosBlancosRM
őstag
Ereszt a lufi? Durva, hogy ennyi év után sincs érdemi fejlődés ebben a szegmensben. LG "rollable" megoldása szimpatikusabb, inkább abba az irányba kéne elmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest