- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
apeelme #3072 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam, de nem volt szándékomban félremagyarázni semmit.
Én arra utaltam, hogy az aGPS-es készülékekben eleve egy olyan GPS chip van, ami a megfelelő sebességű működéséhez támaszkodik a szolgáltatótól letöltött műhold adatokra. Enélkül is működhet, csak nagy-nagy türelem kell hozzá. Azért találták ki, mert így olcsóbb (gyengébb) GPS chipekkel is megfelelő eredményt lehet elérni.
Bővebben itt, és/vagy itt.A többi meg gondolom nem nekem szólt.
-
fil
őstag
"...Már sok-sok évvel ezelött is voltak "inteligens" töltők, amik a töltés előrehaladtával csökkentették a töltőáramot, tehát mire az aksi teljesen feltöltődött, szinte alig töltötték már. Én úgy gondolom, hogy a modern(ebb) elektronikában is van már ilyen töltés-szabályozás..."
Lithium akkut meg csak ilyen "intelligens" ,szabályzott töltéssel szabad/lehet tölteni. A töltést a telefon szoftvere szabályozza.
-
fil
őstag
A telefonban (mint ahogy a mai legtöbben) A-GPS van, ami azt jelenti, hogy bizonyos alapadatokat a hálózatról tölt le ,ahhoz, hogy gyorsabban találja meg a műholdakat. Ez teljesen nem zárja ki a hálózat nélküli használatot, de jelentős mértékben lassítja a pozícionálást - szerintem. A play-en vannak segédprogramok, amik szerencsés esetben részben helyettesíthetik az adatkapcsolatot. Keress rá gps fix stb szavakra a playen.
-
fil
őstag
Ezek a G3 recovery-k működhetnének G2S-en is? A két készülék között azért vannak rendesen különbségek, bár több a közös...
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest