- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
A zopo-s portolt 4.1.2 rom-om ma reggelre megadta magát. Mostanában csinált furcsaságokat, főleg a swiftkey és a swipe szórakozott velem, teleszemetelve a gépelésem. Törölgettem rendesen a delvik-ot és a cache-t, de ma reggel lefagyott rendszeresen az evernote és a titanium is.
Alig bírtam lementeni az sms-eim és a hívásnaplót. A végére már a google szolgáltatások is megadták magukat.
Így az lett a vége, hogy újrahúztam a v7-es roky-t.
Persze, lehet, hogy ez nem önmagában a portolt rom hibája, most kipróbálom a v7-nél mit reagál a hardverem, és a telepített szoftvereim és beállításaim hármasára. -
kymco
veterán
Én a palmary-t használom az időjárás előrejelzéshez és az aix weather-t Az utóbbi 24 órára jelez előre csak, de nagyon jó, talán a szélerősség hiányzik belőle.
-
kymco
veterán
A 4.22-vel az első tapasztalatom, hogy a psensort nem lehet állítani a A Mobileuncle tools engineer mode-ban.
-
kymco
veterán
Miben tud többet a 4.2.2 a 4.1.2-höz képest? A hátrányáról már hallottunk: döcögősebb...
-
kymco
veterán
Látom, ez a 4.2.2 megjelent a needrom-on is.
-
kymco
veterán
válasz
GazVezír #7007 üzenetére
Én a v5-ös miui romot próbáltam. Volt, ami tetszett benne. Jó, felhasználóbarát, a kinézete sokoldalúan változtatható, a képernyőzár is. De nekem sok furcsaságot is csinált. Volt, hogy lefagyott, akksi ki és be módszerrel lehetett feléleszteni csak, volt, hogy látszólag lekapcsolt a képernyő de a kikapcsolás helyett a háttérben derengett a háttérvilágítás... A feladatkezelője olyan alaposan tisztított, hogy mindent kilőtt, (korábban a defy miui-k nem voltak ennyire alaposak), még a digitális óra widgetet is...
Úgy, hogy visszaálltam a roky-ra, amelyet teljes megelégedéssel használok. -
kymco
veterán
válasz
buszospeter #6903 üzenetére
Mindannyian strandolunk... a példádat követve, hideg sörrel a kézben lángost majszolva....
-
kymco
veterán
válasz
buszospeter #6896 üzenetére
Most megyek és rápihenek a dologra egy strandolással meg egy lángossal és egy hideg sörrel, aztán este folyt. köv.
Kegyetlen vagy.... -
kymco
veterán
Korábban már írtam, de most újra felvetem... Rendszeresen járok úgy, sajnos romtól függetlenül, hogy normálisan, kikapcs gombbal kikapcsolom a képernyőt (rendesen elsötétül). Majd amikor kézbeveszem a telefont egy idő múlva azt tapasztalom, hogy a képernyő fekete, de nem úgy, mintha ki lenne kapcsolva, hanem úgy, mint amikor fekete képernyőt mutat. Ugye ilyenkor a panel feketének látszik csak dereng a háttérvilágítás miatt. Amikor ilyenkor aktiválom a képernyőt, úgy viselkedik, mintha ki lett volna kapcsolva. Tehát bekapcsol. Ilyenkor ha újra kikapcsolom, akkor rendesen elsötétül. Engem ez azért zavar, mert az ilyen háttérvilágításos sötét állapot jobban szívja az akkut.
Nem tudom, mi okozza, lehet, hogy a telom hibája... Másnak nincs ilyen? G3N... -
kymco
veterán
válasz
Turbobacsi #6802 üzenetére
Azért a fórumozók, helyrerakják a cikket....
jiayu lenovo...
-
kymco
veterán
Költői kérdés: Vajon megkapjuk mi is a frissítést?
Kihasznált android sebezhetőség -
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #6782 üzenetére
Látom fogod a kérésünk lényegét...
-
kymco
veterán
Én a külön topicra szavazok. A sok off miatt már így is elég áttekinthetetlen ez a topic. És amíg a g3 és a g3n között van szoftveres átjárhatóság, addig a g3s kilóg ebben is, mert nincs.
-
kymco
veterán
Socr@te miui romja nem ismeri a "wake on vol" funkciót.
A fórum bejegyzések között van egy link, ami egy galaxy nexus telefonos miui-nál írja le, hogy az apktool segítségével hogyan lehet a megfelelő xml átírásával képessé tenni erre a funkcióra. Egész jól érthető, de a megszerkesztett anyagot nem tudom a leírás alapján lefordítani. Hibaüzenettel elszáll (nem talál fájlokat), és nem hozza létre azokat a mappákat, állományokat, amikkel tovább kellene dolgozni.
Mivel ebben nincs túl nagy gyakorlatom, nem tudom, hogy mi hibádzik...
Ha lenne valaki, aki ebben segítene, megköszönném.Egyébként miközben ezzel bajlódtam, szembesültem azzal, hogy a dos ablakos apktool-ozás nem igen működik win64 alatt...
-
kymco
veterán
Az új socr@te needrom-os miui-jánál ki lett javítva az a hiba, ami lehetetlenné tette más launcher tényleges használatát. Aki szerette, szereti a miui felületét, ajánlom
[link] -
kymco
veterán
válasz
Attipapa #5915 üzenetére
Kipróbálom, mert túl sokszor nincs megfelelő gsm térerőm, igaz nem túl jó körülmények között. Ami bosszant, hogy ezeken a helyeken a feleségem defy-je, a kollégám lg l9-ese, a barátom lg l7-e gyönyörűen működik, nekem meg szaggat, és esetenként piros x-szel jelzi, hogy ne is próbálkozzam
.
-
kymco
veterán
válasz
gabika318 #5777 üzenetére
Volt olyan helyzet, hogy mindkét (otthoni és munkahelyi windows-os pc) látta mindkettőt. Majd volt, hogy csak az itthoni, és egy idő után már az sem. Újrahúztam, és kb 2 napig látta az itthoni gépem, most már megint nem. Még szerencse, hogy van airdroid-om. Ki szeretném próbálni egy belakott apeelme 4.1.2 3gn rommal, de ahhoz meg jó lenne az og battery
Ha ezzel is előjön a hiba, akkor próbálkozom kábelcserével, belakott alkalmazások kiszűrésével... -
kymco
veterán
válasz
gabika318 #5770 üzenetére
Hálásan köszönöm, és neked is pazirezz a felvetést.
(Egyetlen bajom van az orosz rom-mal, ami miatt próbálkoznék újra a klasszikussal, de új akkumulátor indikátorral. Nevezetesen az, hogy a friss telepítés még jól kezeli az usb-n az sd kártyát, de ha már jól belaktam, akkor valamiért az orosz romnál szinte az összes pc-men nem jelenik meg az sd kártya betűjele, csak a másik saját háttértár) -
kymco
veterán
Sziasztok! Be tudná valaki integrálni az og battery-t apeelme g3n-es alap romjába? Nekem sajnos nem megy az xda-s telepítés vsz a 64 bites win7 miatt...
-
kymco
veterán
Jó hír a leendő g3s tulajoknak, hogy a needrom-on megjelent az első custom rom fecske számukra jiayu g3q névvel.
-
kymco
veterán
Több rom-on is tapasztaltam azt a jelenséget, hogy a telefonom kikapcsolt kijelző esetén dereng a háttérvilágítása. Azaz a kijelző fekete, de van némi háttérfény. A kikapcs/bekapcs gombra rendre feléled, majd ezt megismételve már derengés nélküli kikapcsolt állapotba kerül. Mivel ez az állapot háttérvilágítással rendelkezik, gondolom szívja az akkut. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet, ami ilyen állapotba hozhatja?
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #5149 üzenetére
-
kymco
veterán
Minden alkalommal, mikor új hozzászólásokat látok azzal a reménységgel jövök ide, hogy valami hasznosat olvasok a G3-ról. Helyette gyakran csalódom, mert arról folyik a vita, hogy van-e g3s, jó-e a g4, mennyibe kerülnek, van-e hozzá GG, és ha van, miért nincs...
Az, hogy egy-egy hozzászólás becsúszik, szerintem normális, de hogy ekkora részt szakítson ki egy topic-ból szvsz sok. Lehet ezt másképp gondolni, és akkor ne vegyétek figyelembe a kérésem, és nem morgolódom többet, de lehetne ezeket máshol tárgyalni? -
kymco
veterán
Lehet, hogy én bénázok, de akkor sem megy, az apex launcher-rel sem.
Felrakom a needrom-os romot, beállítom a permission-nál a root-ot (ez mondjuk nem szükséges az apex-hoz). Beállítom, hogy apk-t is tudjon telepíteni, felrakom az apex-et, beállítom a display-nél, hogy ő az alapértelmezett launcher. És innen látszólag megy, de amint egy widget-et akarok kirakni, fc-zik.
Mire van még szükség? -
kymco
veterán
Kipróbáltam a napokban több miui-t is. Volt 5-ös és 4-es is a needrom-ról.
Nehezen tudok elszakadni tőle...
A gondjaim a következők voltak.
Mindegyik romnál gondot jelentett a mui launcher lecserélése. A standard nova launcherem előbb utóbb látszólag átvette az uralmat, de nem tudtam egyiknél sem widgeteket kirakni.
A 4-esek alapvetően g3-ra íródtak. A g3n patch látszólag működik, helyrerakja a wifi-t stb, viszon a permission managert nálam hazavágta. A patch telepítéséig lehetett rott módba tenni a telefont, a patch után nem működött a menüpont.
Így hát marad nekem az apeelme jb-je. Ezúton is köszönöm neki ezt a remek módosított romot. -
kymco
veterán
jolufa g3 to g3n
Én ezt használtam, és megy vele apeelme 4.1.2-es romja. Ezt a patch-et is ervius készítette, mint a saját needromos romjának patch-ét. (Igaz a kettő eltérő méretű.)
Én a linkeltet próbáltam most ki, ezzel megy.
Remélem le lehet szedni ezt a dropboxos linket.
Odafigyelést nem nagyon érdemel. A g3 rom telepítése után kell cwm-ben telepíteni a zip-et. Én még cache-t sem törlök a patch telepítése előtt, rögtön a rom telepítése után felraktam, még az újraindítás előtt. A patch automatikusan újraindítja a rendszert. -
kymco
veterán
Apeelme új 4.1.2-es romja megy az ervius féle g3 to g3n patch-el
-
kymco
veterán
Nos próbálkoztam a miui rommal tovább, végre a preview alatt megtaláltam, hogyan cserélhetem le az eredeti launcher-ét, de nem enged widgetet feltenni a nova launcher-nek. Nos itt feladtam. Nekem kell a nova, megszoktam, belaktam...
-
kymco
veterán
Új rom a needrom-on g3-g3n-re.
-
kymco
veterán
válasz
pazirezz #4308 üzenetére
#4300-ban adtam linket már. Nem volt fenn sokáig, így az akkumulátor merítésről nem tudok mit mondani. A kamerát nem teszteltem, nálam a launcher beállítása után következett volna. Mivel a launcher-rel nem vergődtem zöld ágra, hagytam...
Csináltam belőle egy backupot, majd máskor továbbtesztelem, de most ment vissza rá a régi rom-om. -
kymco
veterán
Tesztelgettem ezt az új miui-t:
Tetszik a kialakítása (not. és status bar pld, a futó alkalmazás kezelője, a hangerő szabályzó indikátora stb). Szép, átgondolt, nekem nagyon bejön.
A menüje emlékeztet a defy-s miui-ra, így nem szokatlan.
Szívtam egy kicsit a permission kezeléseel, de ezt az akadályt is vettem.
Defynél is az első a saját launcher kiiktatása volt. Nos ez itt nem olyan egyszerű. Annyira be van építve a rendszerbe, hogy pld a nova sem tudja átvenni a default állapotot a system/miui launchertől. Erre én kifagyasztottam titaniummal, de ez meg a home gomb inaktivitását hozta magával. Ez a drága hozzá van hegesztve a home gombhoz.
Semmilyen trükk eddig nem vezetett eredményre. Ha a miui romot akarom használni, akkor le kell mondanom vagy a home gombról, vagy az alternatív launcherekről.
Akinek bejön a miui alap launchere, az vsz ezen nem akad ki. Nálam emiatt nem marad fenn.
Ha valakinek van valami ötlete arra, hogyan lehet veszteségmentesen megszabadulni a system/miui lanchertől, azt szívesen venném -
kymco
veterán
Ervius romját teszteltem, és meglepődtem azon, hogy a notification led összetett színekkel operál pld a töltés során.
Ugyanakkor meg korábban azt tapasztaltam, hogy a korábbi romok csak alapszíneket tudtak kezelni. Lehetne ezen az alapromokon is mókolni? (Engem pld határozottan zavar a piros jelzőfény, mert a korábbi telefonomon a nagyon alacsony töltöttséget jelezte így, meg a meghibásodást...) -
kymco
veterán
Van fenn a needrom-on miui g3n-re... hamarosan tesztelem
-
kymco
veterán
Úgy látszik ez a béta örökké az marad.
-
kymco
veterán
Korábban elhangzott, hogy 90% felett már nagyon visszaveszi a töltést a telefon, és ha eléri a 100%-ot, akkor le-le áll a töltéssel. Ilyenkor 100%-ot mutat (hiszen elérte már egyszer a teljes töltöttséget, és töltőn van), de valójában nincs 100%-on, ezzel is védi az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest