Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaNyEe

aktív tag

válasz martonx #6309 üzenetére

Valószínű nem volt jó valami abban a dom-nak, hogy csak belehánytam a resultot a html részébe.
    Kicsit módosítottam a betöltést:

$.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:'register',request:'new_instance'},
    success: function(result){
    $("#page_modul_container").html("");
    $('<div></div>').html(result).appendTo('#page_modul_container');
    }});

Így működik, igaz most van egy extra divem, de ezzel szerintem tudok élni :DDD
    Azért írtam a scriptet a kódrészbe, mert "önmagukban teljes" osztályokat írok modulonként.
    Írhatnám külön script fájl(ok)ban is és linkelhetném a head részben ez igaz, de ezt a módszert választottam :)

• SaNyEe

aktív tag

Sziasztok,

Kérdésem lenne Jscript+HTML+Ajax kombó témában, lehet béna, de ez van :)
    Adott egy HTML oldal <html>-től</html>-ig.
    Ajax hívásokkal ezen oldal egy részét cserélem, a cserélendő tartalom a <div id=page_modul_container">-ben van.

Amikor cserélek az így történik:
    $("button").click(function(){
    $.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:$(this).attr('id'),request:'new_instance'},
    success: function(result){
    $("#page_modul_container").html(result)}});
    });

A betöltött tartalmon a <script> részeket mindig a html kód végén helyezem el, így működnek.

A problémám az, hogy amikor a beszúrt kódból próbálok kimutatni az eredeti részre az nem működik, a beszúrt tartalom nem "lát" a <div id=page_modul_container"> dom elem szintjére fel.
    Ezen hogy lehetne segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák