- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
martonx #6309 üzenetére
Valószínű nem volt jó valami abban a dom-nak, hogy csak belehánytam a resultot a html részébe.
Kicsit módosítottam a betöltést:$.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:'register',request:'new_instance'},
success: function(result){
$("#page_modul_container").html("");
$('<div></div>').html(result).appendTo('#page_modul_container');
}});Így működik, igaz most van egy extra divem, de ezzel szerintem tudok élni
Azért írtam a scriptet a kódrészbe, mert "önmagukban teljes" osztályokat írok modulonként.
Írhatnám külön script fájl(ok)ban is és linkelhetném a head részben ez igaz, de ezt a módszert választottam -
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne Jscript+HTML+Ajax kombó témában, lehet béna, de ez van
Adott egy HTML oldal <html>-től</html>-ig.
Ajax hívásokkal ezen oldal egy részét cserélem, a cserélendő tartalom a <div id=page_modul_container">-ben van.Amikor cserélek az így történik:
$("button").click(function(){
$.ajax({url: "index.php", method:"post", data: {func:'ajax',module:$(this).attr('id'),request:'new_instance'},
success: function(result){
$("#page_modul_container").html(result)}});
});A betöltött tartalmon a <script> részeket mindig a html kód végén helyezem el, így működnek.
A problémám az, hogy amikor a beszúrt kódból próbálok kimutatni az eredeti részre az nem működik, a beszúrt tartalom nem "lát" a <div id=page_modul_container"> dom elem szintjére fel.
Ezen hogy lehetne segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest