- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx #10311 üzenetére
Szia, végül siker, az egyik körben a scope túl nagy volt, és rájöttem, felesleges a szülőket zárni, mindig a testvéreket elég, mert nem lehet több szülő eleve nyitva, csak egy, mert azok is egymás testvérei, így ez egy felesleges kör volt
[link]
Csak kellett 1-2 rúd beigli hozzá -
biker
nagyúr
válasz
martonx #10309 üzenetére
Tegnap 26x szerkesztettem a szólást, és mindig egy sorba tette a fórummotor, sajnálom.
igen, a menüszerű kis szart kellene nézni, felraktam ide [link]
a footerben a html végén van a kód, ami összecsukja a nyitott menüt ha másikat nyitok
ami jelenleg a testvérek mellett a saját szülőjét is becsukja, hiába próbálom meg bárhogy felismertetni, hogy a szülő ID-t ne
már az ul generáláskor elmentem a szülő ID-t is data-parent elembe, ezt össze tudom hasonlítani a becsukandó elemnél, ha a parent id és a becsukandó id egyezik akkor ne, de akkor is becsukja. valamit nem veszek észre... -
biker
nagyúr
üd urak, kicsit elakadtam. illetve nagyon, és már szénné izzasztottam a chatgpt-t is, de nem ad jobb választ, ennél csak rosszabb működést tud
Van egy oldal, amihez a tartalmat különböző gépek méréseiből generálják, ehhez generálás után hozzáadják a scripteket, amik már elkészültek, többek közt egy automatikus collapse menüt bootstrap alapokon
[link] itt megtekinthető
A gond a footerbe beszúrt kóddal lenne, amit sehogy nem tudok jobb működésre bírni.<script> /* GeriSoft added collapse menu close opened items which not need */ document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { const menu = document.getElementById("menu"); // Ha egy "collapse" elem megnyílik menu.addEventListener("show.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes másik főmenüt (közvetlen gyerekek az id="menu"-n belül) const mainMenuItems = menu.querySelectorAll(':scope > .nav-item > .collapse.show'); mainMenuItems.forEach(item => { if (item !== target) { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem2 parent.id:", parentul.dataset.parent); const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } console.log("Megnyíló elem:", target); }); }); // Ha egy "collapse" elem bezárul menu.addEventListener("hide.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes gyermeket, kivéve az aktuálisan érintett elemet const childMenus = target.querySelectorAll(".collapse.show"); childMenus.forEach(item => { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem1 parent.id:", parentul.dataset.parent); console.log("Becsukódó elem1 item.id:", item.id); console.log("Becsukódó elem1 target.id:", target.id); if (item !== target) { // Csak azokat zárjuk, amelyek nem az aktuális célpont const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } }); console.log("Becsukódó elem:", target); }); }); </script>
A helyes működés az lenne, hogy egy szülő lehet nyitva, és annak egy ygermeke és annak gyermeke, ha beljebb megyünk, vagyis egy másik szülő nyitása bezárja a nyitott szülőt (ez jó), egy testvár megnyitása bezárja a másik testvért ami nyitva van (ez is jó) de a gyermek szülőjének, aminek a testvérét bezártuk, nyitva kellene maradnia, és jelenleg bezáródik a nyomorultja
már mindent kipróbáltam, az is megvan, hogy mi a bezáródó és a nyíló ul elem id-ja és mi a parent ul id-ja, de innen akármit próbálok a feltételbe brakni, akkor is bezárja a szülőt is
van valami tipp, mit kell javítani benne?miért így szúrja be a kódot??? bocs, próbálom javítani
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
sziasztok, a jquery topic egy éve csendes, gondoltam itt kérdeznék
Hajam kitépem, nem jövök rá, hogy lehetne végtelen animációt készíteni ebből:$(document).ready(function(){
var div1 = $(".ra_stat");
var div2 = $(".ra_stat2");
div1.animate({opacity: '1'}, 5000).delay(5000).animate({opacity: '0'}, 2000).delay(10000).animate({opacity: '1'}, 2000);
div2.animate({opacity: '0'}, 5000).delay(5000).animate({opacity: '1'}, 2000).delay(10000).animate({opacity: '0'}, 2000);
});Feladat: oldal betöltéskor div1 látszik, div2 nem, késleltetést követően div1 elhalványul, utána div2 láthatóvá válik. késleltetést követően div2 eltűnik, div1 láthatóvá válik
Egyszer meg is csinálja, és többször nem. Googliztam párat, de vagy teljesen szétesett az időzítés, vagy semmit nem csinált többet.
-
biker
nagyúr
http://www.externet.hu/gerisoft/teszteld.html
tessék, mé ne menne? -
biker
nagyúr
ehhez miért kell java? hogy bonyolultabb legyen?
<iframe name=''ezakeret''....................... folytatva ahogy akarod
és minden linknél: <a href=''http://izé.lap/ez.html'' target=''ezakeret''>klikk</a>
<a href=''http://izé.lap/ezis.html'' target=''ezakeret''>klikk</a>
és nem kell semmi function, meg javaizé, meg buttonfene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ford topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest