Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok,
JS-hez nálam jobban értő (ez kb. bárki
) véleménye érdekelne: adott egy oldal, jsp és sok sok gány és tré JS kód ... submitnál gond van, JS-ből van a submit, ott fut minden, és egy elég reprodukálhatatlan hiba van. Jól töltődnek ki a mező adatok, amikor beviszi az ember, submitnál meg hol jól menti el, hol nem, van amikor csak 1 szar, van amikor több (ez egy nagy táblázat, child row-k meg minden van). Backendre már a szar adat megy, szóval UI oldalon van a gond. Az ilyen reprodukálhatatlan hol jó hol nem jó dolog mindig valami konkurens issue, az a baj kevéssé értek én ehhez a JS-hez, ráadásul bőséges és gány kód van itt
esetleg valakinek mond ez valamit rögtön, hogy valami tipikus hiba? Vagy mit nézzek, hogy lehet ezt jól reprodukálni, kidebugolni? Jó lenne nem nagyon sok időt eltöltenem vele, mielőbb fixálni kellene.
-
-v-
addikt
Sracok, miert nem all meg a firebug a breakpointnal? Extjs 5 ... cache-t kikapcsoltam, probaltam tobb verziot, de a viewcontrolleremben marhara nem all meg ... mit csinaljak vagy mivel debugoljak?
-
-v-
addikt
Sracok, extjs 5-tel nyomul mar valaki?
-
-v-
addikt
Tudtok mondani valami legegyszerűbb ingyenes tool-t amivel UI mockupokat tudok rajzolgatni?
Valamit, ami bevált.. extjs-es ui-hoz kéne.Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest