- Macrodroid
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Közben utána néztem, és a default dropdown-nál nem tudsz ilyet csinálni.
A nem defaultokat pedig nem szeretem
Szóval szerintem inkább abba az irányba mozdulj el, hogy eleve nem is select-et használsz, ha cél, hogy minden opció látszódjon, hanem pl. rádió gombokat vagy maradhat a select, és kapjon egy multiple attribútumot. -
disy68
aktív tag
A linkelt fiddleben a formra nyomsz click-et és nem a dropdown-ra, de ez a megoldás nem is fog működni és más korábban működő lehetőség sem az alap html select kinyitására (a régebben még működő technikák már nem támogatottak a böngészők által).
Vannak workaround lehetőségek, amik közül a legegyszerűbb és szebb megoldás használni egy custom dropdown-t, de lehet megoldás a dropdown size változtatás is pl (a linken az egyik hozzászólásban van minta erre).
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest