Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Ezt nem értem.
Mármint azokat a képeket egyáltalán nem célom tárolni semmilyen formában. Viszont ha nem tárolom, átméretezni sem tudom őket. A megjelenített méreteit meg tudom változtatni, így át tudom "méretezni", de ettől a fájlméret még nem változik, nekem pedig most csak az számít. (Bár szerintem egyről beszélünk, csak én vagyon nagyon fáradt.)Ez a példa amit írtál azt jelenti, hogy letöltöm, átméretezem, aztán hivatkozok rá, hogy honnan van(?) (&source=).
Vagy valahogy mégis meg lehet oldani, hogy a kliens úgy kapjon kisebb felbontású (és így fájlméretű) képet, hogy én ezt nem tárolom? Ez lenne a "/kepatmeretező?width=460&heigh=230"? Egy kód szerver oldalon (php)? Hogyan működik? Minden képletöltésnél átméretez, és azt "adja oda"? De akkor minden egyes kép minden egyes letöltésekor ez lefut és dolgozik? Letilt a szolgáltató.
Ezt optimalizálni úgy lehetne, hogy tárolom az átméretezett képeket, de ez nem opció.Kérlek, írd le picit pontosabban, milyen megoldásra is gondolsz. Vagy ha van neve a megoldásnak, az is elég, ha megírod, és rákeresek. De egyelőre ez így nem világos, mert az előbb végig logizákozott vonal forráspazarlásnak tűnik csak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt optimalizálni úgy lehetne, hogy tárolom az átméretezett képeket, de ez nem opció.