Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez annyira szörnyen néz ki, hogy megnéztem. Ez fog illeszkedni, méghozzá olyan Form-ra, amiben van op, id, fname, hash input, és ezek értékeit szedi ki. Az inputok között lehet más input is. Erre persze .*-ot szokás használni, de végül is ennek megfelelője a [\S\s]*.
Gondolom aki írta nem értett a regexhez és valahonnan ezt sikerült kiguglizni,Amúgy [^"]*-ot kellett volna használni a value-kban, a köztes helyeken meg mondjuk .*?-ot.
-
w.miki
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
no közben visszatért az oldal, az .eu domain-hez, így megint jó a plugin...

de ilyesmi plugin szeretnék még mint ez, ami a weboldalakon található (filmezz.eu, moovie.cc, sorozatbarát) videókat automatikusan lejátssza a tároló oldalak (vidtome, youwatch, flashx.tv, openload stb..) felugró ablakai nélkül
(csak nem tudom, kit lehetne megkérni erre, szívességből, mert én nem tudom megírni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom aki írta nem értett a regexhez és valahonnan ezt sikerült kiguglizni,

)