Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Virtualizált Androiddal nem foglalkoztam még. Az évek során Windows hostokról (XP, Vista, 7, 8.1) adtam már át Linux (Ubuntu, Xubuntu, CentOS, Manjaro) és Windows (XP, 7, 8.1, 10, 2012 Server) guesteknek USB-s perifériákat (webkamera, fényképezőgép, tuner, kriptotoken).
A periféria sikeres átadásának természetesen feltétele, hogy a guest rendszerben legyen hozzá driver, az Android guest itt nagyon hamar el tud bukni, mert simán elképzelhető, hogy a kernelbe nincsen belefordítva a szükséges driver (ezen csak saját kernel fordításával tudsz továbblépni). Az ellenben nem feltétel, hogy a hoston legyen hozzá a VMware úgy is át tudja adni (például egy őskövület fényképezőgépről, amelyhez nincsen 32 bites XP-nél frissebb driver, virtualizált Linuxon keresztül tudom letölteni a képeket).
De eddig WinJS-ről volt szó, annak mi köze az Androidhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Fotó állvány eladó
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest