- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ez egy remek indikátora annak, hogy az adatforrásod nem fain. Nem utólag kéne kitalálnod, hogy egy fulltext mezőnek melyik része a gyártó, és hol kezdődik a termék...
Legalábbis semmiképp se a JS kódnak, hanem valami köztes résznek amivel a JS kommunikál.
Nade persze azzal kell főzni, ami van. Nekem is volt már ilyen bemenetem (autótípusok, pl. FIAT BRAVA xxxx yyyy... és ebből a FIAT-ot kellett leválogatnom). Végülis ez ugyanaz, de én shortcutot találtam hozzá: az első szót leveszem, a kéttagú neveket meg kontansként eltettem és kivételként kezelem. A hasznaltauto.hu jó forrás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest