Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"2: az input tageket nem zártad le normálisan."
Én is le szoktam zárni, hozzá vagyok szokva az XHTML-szintaktikához, de egyébként HTML4-ben és HTML5-ben sem okoz validitási problémát ennek hiánya."3: a htmlben lévő onClick kerülendő, hivatalosan? is deprecated, vagyis elavult."
Miért lenne már az onclick attribútum hivatalosan is deprecated?
Egyébként valóban kerülendő, az igaz, de ettől még nem deprecated.
Ami viszont deprecated, az a script tagben használt language="JavaScript", amit már ötezer éve nem használnak. Remélem, azon az ún. "webmester képzésen" nem ezt nyomatják, ha igen, akkor máris árulkodó, hogy mennyire szart sem ér..."4: a teszt függvényed két paraméteres, te pedig egy paramétert adsz át neki, így meg sem hívódik."
Hogy micsoda?!
1. a meghívás: teszt(mezo.value,numerikus.num) - mint látható, két paramétert ad át
2. attól még, mert akár 0 paramétert ad át egy 2 paramétert "váró" függvénynek, már miért ne hívódna meg?
Ez azért csúnya volt.
Ez JavaScript.Egyébként ez a teszt() függvény nem sokra jó, ez csupán ellenőrzi, hogy az egyik szóban lévő karakterek előfordulnak-e a másikban; például a teszt('teniszütő', 'teniszütőségesség') és a teszt('teniszütő', 'tsesnsissszsüstsős') is true-t fog eredményül adni, míg a teszt('teniszütő', 'tenisz') például nem (false).
"6: úgy használod a ciklusokat és elágazásokat mintha lambda kifejezések lennének"
Nem láttam ilyeneket, ezt mire értetted?Muszáj volt ezeket korrigálni, sorry, hogy épp a Te hsz.-ed esett ennek áldozatul, de az állítólagos webmester képzésen (!!) részt vevő illető mindezt már kész tényként ve(he)tte...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez azért csúnya volt.