Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"2: az input tageket nem zártad le normálisan."
Én is le szoktam zárni, hozzá vagyok szokva az XHTML-szintaktikához, de egyébként HTML4-ben és HTML5-ben sem okoz validitási problémát ennek hiánya."3: a htmlben lévő onClick kerülendő, hivatalosan? is deprecated, vagyis elavult."
Miért lenne már az onclick attribútum hivatalosan is deprecated?
Egyébként valóban kerülendő, az igaz, de ettől még nem deprecated.
Ami viszont deprecated, az a script tagben használt language="JavaScript", amit már ötezer éve nem használnak. Remélem, azon az ún. "webmester képzésen" nem ezt nyomatják, ha igen, akkor máris árulkodó, hogy mennyire szart sem ér..."4: a teszt függvényed két paraméteres, te pedig egy paramétert adsz át neki, így meg sem hívódik."
Hogy micsoda?!
1. a meghívás: teszt(mezo.value,numerikus.num) - mint látható, két paramétert ad át
2. attól még, mert akár 0 paramétert ad át egy 2 paramétert "váró" függvénynek, már miért ne hívódna meg?
Ez azért csúnya volt.
Ez JavaScript.Egyébként ez a teszt() függvény nem sokra jó, ez csupán ellenőrzi, hogy az egyik szóban lévő karakterek előfordulnak-e a másikban; például a teszt('teniszütő', 'teniszütőségesség') és a teszt('teniszütő', 'tsesnsissszsüstsős') is true-t fog eredményül adni, míg a teszt('teniszütő', 'tenisz') például nem (false).
"6: úgy használod a ciklusokat és elágazásokat mintha lambda kifejezések lennének"
Nem láttam ilyeneket, ezt mire értetted?Muszáj volt ezeket korrigálni, sorry, hogy épp a Te hsz.-ed esett ennek áldozatul, de az állítólagos webmester képzésen (!!) részt vevő illető mindezt már kész tényként ve(he)tte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez azért csúnya volt.